Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Στις εγκαταστάσεις του ΑΦΟΣ έξω από την Αριδαία μοίρασαν τα τρόφιμα για τους μη έχοντες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΦΟΣ Αλμωπίας



Η διανομή τροφίμων που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και πραγματοποιείται σταδιακά στους Δήμους της περιοχής. Σειρά είχε ο Δήμος Αλμωπίας. Η δράση αυτή υλοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και αφορά τους ωφελούμενους του Δήμου Αλμωπίας. το σημείο διανομής των τροφίμων είναι οι εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας (είναι το ίδιο με τις προηγούμενες διανομές). Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι πως θα πάνε οι μη έχοντες να πάρουν τα τρόφιμα όταν οι παραπάνω εγκαταστάσεις επέχουν από την πόλη της Αριδαίας. Δεν θα ήταν καλύτερο να έχει βρεθεί ένας χώρος εντός της πόλης ώστε να μην χρειάζεται μέσο μεταφοράς; Σαφώς και το εν λόγο μέρος θεωρείται ακατάλληλο για αυτές τις δουλειές.

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους είναι χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο, τυρί ημίσκληρο φέτες, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, μέλι ανθέων, ελιές πράσινες, φασόλια, φακές, κοτόσουπα, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, τοματοπολτός, γάλα μακράς διάρκειας, corn flakes, μαρμελάδα, ζάχαρη λευκή, κομπόστα ροδάκινο, μήλα και πορτοκάλια χυμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more