Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Παγκόσμια μέρα της Ποίησης “Ο Ορφέας τραγουδεί”



Αποτέλεσμα εικόνας για Παγκόσμια ημέρα της Ποίησης 
21 Μαρτίου 2017


  

Στην αίθουσα των εκδηλώσεων της Λαογραφικής Εταιρίας, στην Έδεσσα, Μακεδονομάχων 14, θα γιορταστεί και φέτος, με τον τίτλο «Ο Ορφέας τραγουδεί», στις 21 Μαρτίου η Παγκόσμια μέρα της Ποίησης.
Στην ποιητική εκδήλωση δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω Ποιητές: Αθήνα, Ν. Χριστόπουλος, Αριδαία, Μ.Π. Παρασίδης, Β. Ρουμελή, Γ. Σαμαρτζίδης, Γιαννιτσά Γαλατάδες, Τερζούλα Πολυζώνη, Έδεσσα, Θ. Καναβούρας, Χρ. Μπακύρτσης, Τρ. Ούρδας, Μαρ. Στουγιαννάκη, Β. Ταουσάνη-Δαμιανίδη, Έφη Χαραντώνη, Κ. Χασαπίδης. Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Δημητριάδης.
                              ------------------------------------
Μια ποιητική φλέβα βρίσκεται στις καρδιές όλων των ανθρώπων
ΚΑΡΛΑΥΛ
                                     ----------------------------

Επίσης στη μέρα της Παγκόσμιας Ποίησης θα διαβάσει ο Νίκος Καραμανάβης την Λυρική αφήγηση «Ο ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΕΙ» του Πολύδωρου Παπαχριστοδούλου, ο Γιώργος Ρουμελιώτης θα παρουσιάσει τα πρώτα ποιήματα του Εδεσσαίου Ποιητή-Λογοτέχνη Μενέλαου Λουντέμη που δημοσιεύτηκαν σ’ εφημερίδα της Έδεσσας και ο Γρηγόρης Γκωτσίου θα απαγγείλει Ποιήματα Ελλήνων Ποιητών.
Όσοι πολίτες της Πέλλας, έχουν ακόμη μια ψίχα ευαισθησίας, αισθαντικότητας, νοσταλγίας, συλλογισμού, στοχασμού, ελάτε στις 7:00 βραδινή (ακριβώς) να ταξιδέψουμε με τα οράματα των Ποιητών σε κόσμους μαγικούς κ’ αλαργινούς. Να ανοίξουμε ένα φωτεινό παράθυρο ατελείωτης ομορφιάς!
  
Από την επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more