Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

3ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ, ΣΚΙΤΣΟΥ/ΖΩΓΡΑΦΙΑΣ, COMIC, ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΑΣ/ΗΧΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ Χτίζοντας γέφυρες, όχι τείχη στο σχολείο και την κοινωνία



Αποτέλεσμα εικόνας για σεμινάρια αφίσας 
Τρίτη 25 Απριλίου 2017



Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, υποδέχεται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Φ.Α.Α.Θ., 138 (εκατόν τριάντα οκτώ) μαθητές 11 (έντεκα) Γυμνασίων, 10 (δέκα) Γενικών Λυκείων και 1 (ενός) Επαγγελματικού Λυκείου σε Τελετή Βράβευσης των έργων τους.

Οι μαθητές των σχολείων με την παιδαγωγική υποστήριξη εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, δημιούργησαν μια πόλη ξεχωριστή γεμάτη από χρώματα, νότες και στίχους. Στην πόλη τους  οι γέφυρες ενώνουν το σχολείο με την κοινωνία, στα σχολειά  της ζητούν δημοκρατία, παρέα, διεκδικούν το δικαίωμα στο χαμόγελο, διδάσκονται αξίες όπως ο σεβασμός στο διαφορετικό,  η δικαιοσύνη, η αδελφοσύνη, η  συνεργασία,  η κατανόηση, η ισότητα, η ελευθερία, η αλληλεγγύη, η αγάπη. Λένε όχι στο ρατσισμό και όχι στον πόλεμο που χτίζουν τείχη. Η πόλη των εφήβων είναι μια πόλη γεμάτη γέφυρες  και καθόλου τείχη.                                                                                                                                           

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρες 10:00 -13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Φιλοπτώχου Αδελφότητoς Ανδρών Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Φ.Α.Α.Θ., 5ος όροφος). Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στην Αίθουσα Τέχνης της Φ.Α.Α.Θ.  από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10:00 -14:00 και 18:00 - 21:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more