Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑː ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ


 Στο κτίριο της Λαογραφικής Εταιρείας στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα ΄΄ Γανοθεραπεία΄΄.   Η λέξη προκύπτει από το ελληνικό γανός που σημαίνει ΄΄λαμπερός ΄΄, ΄΄γυαλισμένος΄΄ και την επίσης ελληνική λέξη θεραπεία, δηλ. θεραπεία με  μανιτάρια, που καλλιεργούνται όμως με βιολογικό τρόπο για να είναι  πιο αποτελεσματική η  αντιμετώπιση.
   Ενημερωθήκαμε και κατανοήσαμε  ποια εφόδια πρέπει να  προσφέρουμε στο σώμα μας για να λειτουργήσει σύμφωνα με το φυσικό του προορισμό. Μάθαμε πως  ο γιατρός του σώματός μας είναι ο ίδιος ο εαυτός μας, αρκεί να του δώσουμε αυτά που πρέπει  και σαν αντάλλαγμα θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία. Τα νοσήματα πηγάζουν, κυρίως, από την κακή διατροφή, το κάπνισμα, το μολυσμένο περιβάλλον, το άγχος.  Αναφέρθηκαν παραδείγματα, από τους ανεξάρτητους συνεργάτες της εταιρείας, συνανθρώπων μας οι οποίοι  τα κατάφεραν σε ορισμένα ζητήματα υγείας χάρη στα προτεινόμενα υλικά αυτής της μεθόδου.

  Η τεχνολογία που εφαρμόζεται, για την  παραγωγή των εκχυλισμάτων και  την παρασκευή των υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρεία,  δεν έχει σχέση με βρασμό ούτε και  αποξήρανση, αλλά  είναι επινόηση του ιδρυτή της,   αφού  στοχεύει, καθαρά,  στην επαναφορά του ανθρώπινου οργανισμού στη φυσιολογική του κατάσταση μέσω της διαδικασίας της αποτοξίνωσης.
 Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα εργοστάσιο το οποίο για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται   να λάβει και τα απαραίτητα συστατικά που του χρειάζονται.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more