Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: “Στόχος των αναπτυξιακών παρεμβάσεων που υλοποιούμε είναι η βελτίωση ποιότητας ζωής των πολιτών της Πέλλας”




Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Επίσκεψη σε έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και, ειδικότερα η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας πραγματοποίησε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πέτρο Ζέρζη και συνεργάτες της.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Π.Ε. Πέλλας και, αναφορικά με τη γενικότερη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου, η κ. Αηδονά επιθεώρησε τις εργασίες διαγράμμισης στο οδικό τμήμα Μαυροβούνι - Νέα Ζωή (Δήμου Σκύδρας) – Άψαλος (Δήμου Αλμωπίας) με την παρουσία στελεχών της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας που είναι επιφορτισμένοι με την επίβλεψη του συγκεκριμένου έργου, βάση του οποίου πραγματοποιήθηκαν διαγραμμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας με συνολικό προϋπολογισμό 120.000,00 €. Σύμφωνα με το σχεδιασμό θα υπάρξουν ανάλογες εργασίες και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες διαμορφώνοντας μια καλύτερη εικόνα στον τομέα των διαγραμμίσεων στις περιοχές παρέμβασης, ενώ, όσον αφορά το οδικό τμήμα της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και απομένει η δεύτερη επίστρωση του δρόμου με αντίστοιχη διαγράμμιση στο πλαίσιο της περάτωσης του έργου που βελτιώνει τις συνθήκες οδικής κυκλοφορίας στο σημείο.

Έπειτα, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο στο γραφείο του στο Δημαρχείο και, στη συνέχεια, ενημερώθηκε για τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας στην πόλη της Αριδαίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Πιο αναλυτικά, η κατασκευή σύγχρονου αποχετευτικού δικτύου για τις ανάγκες της έδρας του Δήμου όπως, επίσης, η επέκταση του Χ.Υ.Τ.Α. στην Τ.Κ. Χρυσής με προϋπολογισμό περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ αποτελούν κορυφαία έργα για την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more