Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Διοίκηση πρωτοδικείου με ευθύνη της «ενωμένης αντιπολίτευσης» στον Δήμο Αλμωπίας





Πρωτόγνωρα φαινόμενα ζουν τον τελευταίο καιρό οι εμπλεκόμενοι και ασχολούμενοι με τον Δήμο Αλμωπίας καθώς το κερασάκι μπήκε στην τούρτα την Κυριακή που για άλλη μια φορά δεν ήρθαν τα μέλη της «νέας παράταξης ενωμένη αντιπολίτευση» με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία. Έτσι και σύμφωνα με τον νόμο τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής ορίζονται με βάση τα αποτελέσματα του πρωτοδικείου και με βάση τις εκλογές.  Σαφώς και οι ευθύνες βαρύνουν του απόντες που για άλλη μια φορά φρόντισαν να φέρουν ανωμαλία στο δημοτικό συμβούλιο με την απουσία τους.


Ο ορισμός των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως προκύπτει μετά και την έλλειψη απαρτίας στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑΚΤΗΚΑ ΜΕΛΗ
Δημήτρης Μπίνος, Πρόεδρος
Απόστολος Ουργαντζόγλου
Στέφανος Αβραμίκας
Γιάννης Κετικίδης
Χρήστος Χουρσόγλου
Δημήτρης Πασόης αντιπολίτευση
Δέσποινα Καλδερεμτζή αντιπολίτευση

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Γιώργος Χατζηγιαννίδης
Δημήτρης Βέσκος
Χρήστος Δόντσος
Κατερίνα Μπαγκή  αντιπολίτευση
Γιάννης Ιωαννίδης αντιπολίτευση

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Δημήτρης Μπίνος, Πρόεδρος
Χρήστος Μπάτσης
Γιώργος Γούδης
Γιώργος Σαββίδης
Γιώργος Τσιμτσιρίδης
Νίκος Παρούτογλου αντιπολίτευση
Τάσος Θεοδωρίδης αντιπολίτευση

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Χρήστος Δόντσος
Γιάννης Ρώσσης
Μαρτίνα Ζιάκα
Κώστας Νικαλαΐδης αντιπολίτευση
Μιχάλης Μπογδάνης αντιπολίτευση

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Παρόντες ήταν οι Κετικίδης Ιωάννης, Γούδης Γεώργιος, Σαββίδης Γεώργιος, Σωτηριάδης Συμεών, Τσιμτσιρίδης Γεώργιο, Δόντσος Χρήστος, Γεωργίου Χρήστος, Ζιάκα Μαρτίνα, Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος, Αβραμίκας Στέφανος, Κόγιος Ανδρέας.


Απόντες ήταν οι Μπάτσης Χρήστος, Χατζηγιαννίδης Γεώργιος, Βέσκος Δημήτρης, Ρώσσης Ιωάννης, Ουργαντζόγλου Απόστολος, Χουρσόγλου Χρήστος, Δημήτρης Πασόης, Θεοδωρίδης Αναστάσιος, Μπαγκή Αικατερίνη, Ιωαννίδης Ιωάννης, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος, Μπογδάνης Μιχαήλ, Παρούτογλου Νικόλαος, Καλδερεμτζή Δέσποινα, Ασβεστόπουλος Δημήτριος, Αμπάρη Γεωργία.

Σαφώς και παίζει ρόλο η έκβαση της προσφυγής που έγινε από τον κο Απόστολο Ουργατζόγλου και θα εκδικαστεί στις 21 Απριλίου. Αν είναι θετική τότε είναι πιθανό να ακυρωθεί η παραπάνω διαδικασία και να έχουμε εκ νέου εκλογές οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής με πρόεδρο αυτή την φορά τον κου Ουργατζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more