Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ"



 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ"
   
Μετά την τεράστια επιτυχία στην Αθήνα και την Κύπρο η παράσταση "Φιλιώ Χαιδεμένου" ταξιδεύει και στην Θεσσαλονίκη στην Μονή Λαζαριστών, με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη.
    Η σημαντική πορεία της γυναίκας με το όνομα Φιλιώ που έζησε σε τρεις αιώνες, αυτής της εμβληματικής προσωπικότητας της Μικράς Ασίας, έγινε η αφορμή να γεννηθεί το θεατρικό έργο που εξιστορεί τη ζωή της, βασισμένη στις προσωπικές της εμπειρίες. Πέρα από την προσωπική ιστορία αυτής της σημαντικής προσωπικότητας, η δύναμη της θέλησης και ο αγώνας της για την επιβίωση συνιστά ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.
    Για την παρακολούθηση της παράστασης ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας "Η Μπίγα" διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή στις 30 Απριλίου με τιμή συμμετοχής 20 Ευρώ (περιλαμβάνεται θεατρικό εισιτήριο και μεταφορά).
    Δηλώσεις συμμετοχής με ταυτόχρονη καταβολή του τιμήματος στο κατάστημα Forthnet - Nova επί της οδού Αγίου Δημητρίου ή στο Ασφαλιστικό Γραφείο του Βασίλη Σεραφείμ επί της οδού Ευριπίδου. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδρομής στον Βασίλη Σεραφείμ, τηλέφωνο:697 742 0367 και στον Αντώνη Μουράτογλου, τηλέφωνο:694 475 5270.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more