Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ζωντανεύουν και πάλι τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Πέλλα




 Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΕΛ ΠΕΛΛΑ
Εξαιρετικά αισιόδοξοι οι άνθρωποι από τα “κεντρικά” των ΑΝ.ΕΛ. στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε προ ημερών στα Γιαννιτσά και η εφημερίδα μας Νέοι Ορίζοντες φιλοξένησε πλήρες ρεπορτάζ στο προηγούμεον τεύχος της.
Πέρα από τη διεμβόλιση του χώρου της Κοινωνικής (Καραμανλικής) Δεξιάς, έχουν, λένε, θεαματικά αποτελέσματα και στην προσέλκυση ανθρώπων από το χώρο της πατριωτικής Κεντροαριστεράς. Και ως τρανταχτό παράδειγμα, ανέφεραν τον Παν. Σγουρίδη, πάλαι ποτέ στέλεχος και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μόνιμος Αντιπρόεδρος της Βουλής. Ο οποίος Σγουρίδης είναι και αντιπρόεδρος του Κόμματος.
Για όσους δεν το γνώριζαν.
***
Στο υψηλό κλιμάκιο των ΑΝ.ΕΛ. υποβάλαμε μία ερώτηση στο τέλος της συνέντευξης, με την προειδοποίηση ότι είναι λίαν προβοκατόρικη.
Ρωτήσαμε λοιπόν αν οι ΑΝ.ΕΛ. εκπροσωπήθηκαν στα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα. Εγκαίνια που τελούσαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, υπό την αιγίδα της κυβέρνησης. (Ασχετα αν ο Δημ. Κουτσούμπας τους “τάπωσε” όλους κανονικά).
Η απάντηση ήταν εντελώς αβίαστη:
-Οι ΑΝ.ΕΛ. εκπροσωπήθηκαν στα εκγαίνια από 2 τοπικά στελέχη. Και όλα φυσικά στο πνεύμα της Εθνικής συμφιλίωσης που διαπνέει τη φιλοσοφία του Κινήματος.
Είπατε τίποτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more