Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Παραλειπόμενα απο την επίσκεψη του Υπουργού Νίκου Παπά σε Γιαννιτσά και Αρχάγγελο



Ο  ΨΗΦΙΑΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΝΙΚΟΣ  ΠΑΠΠΑΣ  ΣΤΟ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

   Ο  Νίκος  Παππάς,  υπουργός ψηφιακής πολιτικής, επισκέφτηκε το Ν. Πέλλας.  Αρχικά βρέθηκε στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών όπου πραγματοποίησε ομιλία.
Η ομιλία του περιστράφηκε γύρω από  τη σύγκριση της πολιτικής  που ακολουθεί η συγκυβέρνηση  ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ  σε σχέση με την πολιτική που ακολούθησαν η Ν.Δ.  και το  ΠΑ.ΣΟ.Κ  όταν συγκυβερνούσαν.   Μας περιέγραψε  μια κοινωνία σε αναπτυξιακή τροχιά   με  ένα αριστερό κοινωνικό πρόσωπο. 
Ξανακούσαμε  για  καμένη  γη,  φαίνεται,  από τα λεγόμενα των πολιτικών,  πως  η Ελλάδα καίγεται μετά τις εκλογές  μόνον όταν   αλλάζει η πολιτική ηγεσία,   αλλιώς,  κυριαρχεί η ανάπτυξη. Μίλησε  για  έργα που πραγματοποιούνται  από  Ευρωπαϊκούς πόρους, φαίνεται πως- παρόλη την ανάπτυξη- είναι  βαθιά  η σχέση εξάρτησης της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόνισε,  πως  το πρωτογενές  πλεόνασμα θα είναι μεγαλύτερο από το 3,  πως οι συλλογικές  συμβάσεις  εργασίας που αποδομήθηκαν από τον Σαμαρά  και την παρέα του  σιγά  σιγά  επανέρχονται,   και,  πως  άνοιξαν  νέες θέσεις  εργασίας που περιμένουν τους άνεργους. Και εγώ ρωτάωː  ποιους άνεργους; τους Έλληνες;  ή τους κατατρεγμένους μουσουλμάνους που χωρίς να ερωτηθούμε   εισβάλουν σε καθημερινή  βάση  στην Ελληνική Κοινωνία;  Μήπως τα επιδόματα αλληλεγγύης προς τους Έλληνες καθιερώθηκαν  επειδή ακριβώς εφαρμόστηκε το μέτρο πρώτα για τους εισβολείς αλλόθρησκους;
  Όλα τα   « επιτεύγματα »  είναι στάχτη στα μάτια των  Ελλήνων για να μην αντιληφθούν   το  μπόλιασμα της  κοινωνίας   με αλλογενείς και αλλόθρησκους  που,  μελλοντικά όπως  φαίνεται,  θα  σύρουν έναν ολόκληρο έθνος σε δύσκολες περιπέτειες.  Για ποια ανάπτυξη μιλάμε  όταν κράτος εν κράτει  είναι οι Μ.Κ.Ο με ύπουλες χρηματοδοτήσεις. Τα  διάτρητα σύνορα  κάνουν τους Έλληνες να  αισθάνονται Ανασφάλεια   και  έρμαιο στις ορέξεις της Τουρκίας.  Φροντίστε κύριοι της  συγκυβέρνησης, αφού είμαστε σοβαρό κράτος, πρώτα να ελέγξετε τα σύνορα. Στρατό και  λιμενικό έχουμε. Ρωτήστε  εάν δεν ξέρετε,  υπάρχουν χώρες  που  σέβονται τους πολίτες τους  και κατάφεραν να τα ελέγξουν!
Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ  ΤΟΝ  ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ
  Βρέθηκε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής κ. Νίκος Παππάς στον Αρχάγγελο Αλμωπίας,  κατά τη διήμερη επίσκεψή του στο Ν. Πέλλας, για να εγκαινιάσει το ευρυζωνικό δίκτυο του νομού, το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργουː
 « Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές Λευκές Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και Υπηρεσίες Εκμετάλλευσης- Αξιοποίησης των Υποδομών»
  Με τη συνοδεία των δύο βουλευτών του νομού, κ. Γιάννη Σηφάκη και κ. Θεοδώρα Τζάκρη, συναντήθηκε με τοπικούς φορείς οι οποίοι τον υποδέχτηκαν στο Αρχάγγελο, και στη συνέχεια, στην κοινότητα του χωριού  ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.  Επισκέφτηκε τους κερασώνες, το μοναστήρι  και  σε καφενείο της πλατείας  συζήτησε με κατοίκους.
 Σύμφωνα με το Νίκο Παππά, η Ελλάδα πετυχαίνει τους στόχους της  και μέσα  από την υλοποίηση των  προγραμματικών προτεραιοτήτων  ΣΥ.ΡΙΖ.Α αναδεικνύεται η δυνατότητα της Εθνικής οικονομίας να  περάσει στη σφαίρα της βιώσιμης ανάπτυξης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more