Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Σημαντικό πανελλήνιο Δασολογικό συνέδριο την ΈδεσσαΣτα πλαίσια της διοργάνωσης του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου και Διεθνούς Workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Έδεσσας ανοικτή συνέντευξη τύπου από την Οργανωτική Επιτροπή (Ο.Ε.). Στην συνέντευξη τύπου θα γίνουν αρχικά σύντομοι χαιρετισμοί από τους συνδιοργανωτές (Ο.Ε.) και στη συνέχεια θα αναλυθούν οι στόχοι και τα προσδοκόμενα οφέλη για την Δασοπονία και το Φυσικό Περιβάλλον της χώρας από την διοργάνωση του συνεδρίου.
Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία αποτελεί τον φορέα διοργάνωσης του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου με τίτλο «Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε σημαντικές προκλήσεις: αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, περιβαλλοντικές τεχνολογίες-δικτύωση και προστασία φυσικού περιβάλλοντος»,  στην Έδεσσα Πέλλας  (8-11 Οκτωβρίου 2017). Ο χώρος όπου θα φιλοξενηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου είναι το Βαρόσι Έδεσσας   (περιοχή Καταρρακτών «Μύλοι») και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την συμμετοχή εκατοντάδων επιστημόνων γεωτεχνικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και Διεθνές Workshop με τίτλο «Information Technology, Sustainable Development, Scientific Network & Nature Protection» και με δυνατότητα δημοσίευσης εργασιών σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Την διοργάνωση του συνεδρίου υποστηρίζουν οι παρακάτω φορείς (Ο.Ε.): Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης με τις τοπικές Δασικές Υπηρεσίες, ο Δήμος  Έδεσσας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας-Γιαννιτσών.
H αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά- Αθανασιάδου, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου και η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλούν τα Μ.Μ.Ε., τους επιστημονικούς φορείς και κάθε ενδιαφερόμενο να παραστούν  στην συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου