Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Σημαντικές συναντήσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με στελέχη της ΝΔ από την ΠΕΛΛΑ


Το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκτρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 195 χρόνων
από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας. Μετά το πέρας της παρέλασης ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας. Το απόγευμα στις 16:00 επισκέφτηκε το μουσείο της Βεργίνας και ξεναγήθηκε στους χώρους των Βασιλικών τάφων και των εκθεμάτων .

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στο Σπίτι της Βεργίνας «Πρωτοβουλία για το Παιδί», που είναι αφοσιωμένο στην προστασία και τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.'
Εκεί συνομίλησε με τον πρόεδρο και τα  στελέχη της "Πρωτοβουλίας¨ ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο. Εξερχόμενος του κτιρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ¨έπαιξε¨μπάλα σε παρακείμενο οικόπεδο με παιδιά του χωριού  που ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά.
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή του Μακροχωρίου , ενώ αργά το απόγευμα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες της Βέροιας που τον υποδέχθηκαν στην ''ΕΛΙΑ''.
Τον κ. Μητσοτάκη συνόδεψαν ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης-Γραμματέας Π.Ε., η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας, o Ηλίας Πλιόγκας-Υπεύθυνος Οργάνωσης Ν.Δ. Κ. Μακεδονίας  και στελέχη της Ν.Δ. Ακόμη το παρόν έδωσε ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δάνης Τζαμζής.

Ευχαριστούμε πολύ το allexandriamou και την κα Καραγιάννη για την παραχώρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου