Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Η μοναδικά δική σου Roadster™ Νιώσε την καρδία σου να χτυπά πιο δυνατά

To 2017 είναι η χρονιά του Roadster. Η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια της Harley έχει έρθει για να ταράξει τα νερά και είναι σχεδιασμένη για χρήση μες στην πόλη αλλά και για να προσφέρει αξέχαστη εμπειρία οδήγησης και σε εξορμήσεις πολλών χιλιομέτρων.

Tο μοντέλο Roadster είναι η αυθεντική κλασική μοτοσικλέτα Harley-Davidson®, που ως κύριο χαρακτηριστικό της έχει τη δυνατότητα υποδοχής αμέτρητων τροποποιήσεων και βελτιώσεων από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Παράλληλα με τη μηχανή, σχεδιάστηκε μια ευρεία γκάμα από γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ που ταιριάζουν απόλυτα στο μοντέλο, χωρίς να απαιτείται τροποποίηση στα χαρακτηριστικά πλαισίου ή άλλου μέρους της μοτοσικλέτας.


Δυο συλλεκτικές μοτοσυκλέτες Roadster™ σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν και είναι διαθέσιμες στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Θεσσαλονίκης. Η έμπνευση για το customization* αυτών των μοτοσυκλετών πηγάζει από την ανάγκη για ελευθερία, την ανάγκη να ζήσεις τον δικό σου, προσωπικό μύθο. Είναι δύο αλλά κάθε μία είναι μοναδική και θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, όμως με την πρώτη ματιά θα καταλάβεις ποια είναι «η μοναδική» για σένα. Ένα μόνο μένει για σκεφτείς: πόσο γρήγορα θα κινηθείς, για να προλάβεις.

Πιο συγκεκριμένα, δύο μοναδικά Harley-Davidson® custom Roadsters™ σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχουν υποστεί τροποποίηση στο πλαίσιο και τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας. Οι δυο συλλεκτικές μηχανές θα διατεθούν προς πώληση στους δυο πιο γρήγορους τυχερούς φίλους σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, πολύ κοντά στην αρχική τιμή της μοτοσικλέτας.

Σημειώνεται ότι η προωθητική ενέργεια θα διεξαχθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει ενημέρωση για την ενέργεια και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της. Στο δεύτερο στάδιο θα προβληθούν οι ολοκληρωμένες custom μοτοσυκλέτες καθώς και οι τυχεροί ιδιοκτήτες τους, αν το επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συλλεκτικές μοτοσυκλέτες, θα βρείτε στο: http://harley-davidson-thessaloniki.gr/ μετά τις 3 Απριλίου, από την ημερομηνία που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των συλλεκτικών μοτοσυκλετών.

Σχετικά με την Harley-Davidson Motor Company®
Από το 1903, η Harley-Davidson Motor Company πραγματοποιεί όνειρα προσωπικής ελευθερίας με μοτοσικλέτες cruiser, touring και custom, με οδηγικές εμπειρίες και γεγονότα και με μια πληρέστατη σειρά από αυθεντικά Harley-Davidson ανταλλακτικά, αξεσουάρ, γενικό εξοπλισμό, εξοπλισμό αναβάτη και είδη ένδυσης και υπόδησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: www.h-d.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου