Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 1 – 0 17 ολόκληρα χρόνια ήταν πολλά Εδεσσαϊκέ μας !



ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Τόσα είχε να αγωνιστεί ο ιατρικός ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ στην Γ΄ Εθνική και τα κατάφερε πάλι φέτος και μάλιστα σ΄ έναν αγώνα τελικό, απέναντι στην ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ. Μία Δόξα που φέτος πραγματοποίησε μία αξιοπρόσεκτη πορεία προς την κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία της γι΄ αυτό και ο χθεσινός αγώνας μπορεί να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας της Ανατολικής Αλμωπίας. Ήταν ένας αγώνας γιορτή του Πελλιώτικου ποδοσφαίρου μέσα σε εορταστικό και αθλητικό κλίμα απ΄ όλες τις πλευρές και εάν δεν υπήρχε η καταρρακτώδεις βροχή καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα σίγουρα θα προσέλκυε και άλλο κόσμο στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας. Οι Εδεσσαίοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι ήθελαν τον αγώνα αυτό όσο τίποτα άλλο. Έπαιζαν στην έδρα τους και τα έδωσαν όλα με εμφανή όμως τα σημάδια του άγχους. Από την άλλη ο Εξαπλάτανος ζούσε το δικό του όνειρο γι΄ αυτό και είχε μέσα 11 μαχητές που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.
4ο ωραίο σουτ του Παπαγεωργίου στην δεξιά γωνία του Δημητριάδη με δυσκολία θα διώξει ο τερματοφύλακας του Εξαπλατάνου.
10ο από καλή θέση ο Τσιρλίδης έτοιμος να σουτάρει θα του κλέψει την μπάλα την τελευταία στιγμή ο αμυντικός της Δόξας καθαρά ζητώντας στην φάση αυτή πέναλτι οι γηπεδούχοι χωρίς όμως να είναι.
21ο ο Τσιρλίδης μέσα στην μεγάλη περιοχή και με πολύ κόσμο δίπλα του θα πιάσει το σουτ με την μπάλα χτυπώντας σε πόδια αμυντικών να παίρνει ψηλοκρεμαστή πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
31ο σέντρα του Βαγκιάνη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι ο Κούμπους με κεφαλιά θα διώξει σωτήρια προ του επερχόμενου Τσόλκα.
32ο ωραίο σουτ του Κούμπους η μπάλα θα φύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
40ο ευθύβολο δυνατό σου του Παπαγεωργίου από μακριά ο Δημητριάδης θα μπλοκάρει σταθερά
43ο σουτ του Rexha ο Δημητριάδης θα μπλοκάρει και πάλι.
65ο δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου η μπάλα θα φύγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημητριάδη.
68ο πολύ καλό σουτ του Τζόρμπα Β., η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
69ο ο Λαφαζανίδης από αριστερά με φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημητριάδη.
80ο ο Τσιρλίδης μόνος μπροστά στο τέρμα θα….. καταφέρει να στείλει την μπάλα παράλληλα με την εστία.
94ο ο Τσιρλίδης από δεξιά ολομόναχος η μπάλα θα φύγει πολλά μέτρα άουτ.
Μετά το τέλος του αγώνα όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο οι Εδεσσαίοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο αυτοί με πολλούς μάλιστα να μην πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα του Εδεσσαϊκού να φύγει από τα στενά όρια της Πέλλας. Στην συνέχεια η Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ δια χειρός προέδρου της απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή στης ομάδα του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ συνεχίζοντας το πανηγύρι στο γήπεδο και στην πόλη !
Η διαιτησία του κ. Φωτιά με επόπτες τους κ.κ. Δεμερτζή Χ., Κουπαράνη άριστη.
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΜΑΛΟΥΜΙΔΗΣ Κ.): Βόλτσης, Παπαουλίδης (92ο Παπαηλίας), Κιόρτσης, Ουζούνης, Σαββίδης, Κούμπους, Παπαγεωργίου (92ο Βλαδοβίτης), Κάρτσιος (65ο Πούπης), Λαφαζανίδης, Τσιρλίδης, Rexha
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ Α.): Δημητριάδης, Ντόκαρης (86ο Παρτσανάκης) , Κουντουράς Γ., Θωμάς Γ., Τσόρμπας Ε., Κονταξής (75ο Λεμονάκης), Μποζίνης, Ουζούνης, Τσόλκας (81ο Καραγιάννης) , Τσόρμπας Β., Βακιάνης    75ο Λεμονάκης

Δείτε φώτο παρακάτω:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more