Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Αλμωπίας, απ’ άκρη σ’ άκρη –μέχρι και στην ακριτική Κορυφή.
Παλαιότερα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τον ορεινό οικισμό και διαπίστωσε τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Παππά και τους τοπικούς φορείς ακολούθησε η ιεράρχησή τους.
Έτσι, σήμερα ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου που είχε να κάνει με την επισκευή δρόμου εντός του οικισμού και συγκεκριμένα στην πλατεία, το οποίο εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016 και η χρηματοδότηση της δαπάνης των 5.000 ευρώ εξασφαλίστηκε από την ΣΑΤΑ. Πρόκειται για τη συνέχεια περσινής παρέμβασης, ενώ προηγήθηκε η συντήρηση του κεντρικού δρόμου Σαρακηνών – Κορυφής μετά από πολλά χρόνια μιας και είχε υποστεί πολλές καθιζήσεις και είχαν σχηματιστεί λακκούβες σε πολλά σημεία. Με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώνουμε μια σειρά παρεμβάσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκεπτόμενος σήμερα την Κορυφή έκανε την εξής δήλωση:
«Από τον οικισμό της Κορυφής στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα ότι η δική μας Δημοτική Αρχή δεν ξεχνά τα ακριτικά χωριά μας και λειτουργεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά επεμβαίνουμε εκεί που υπάρχουν προβλήματα και δίνουμε λύσεις, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις στα απλά και καθημερινά προβλήματα, καθώς θεωρούμε ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι και να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα. Αυτό πράττουμε, με γνώμονα το κοινό καλό. Συνεχίζουμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου