Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Γ. Τσιμτσιρίδης: Να ανεξαρτητοποιηθεί ο Χ. Χουρσόγλου και στη συνέχεια να έρθει να παίξουμε όποιο ανδρικό σπορ και αν θέλει!




 Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Τσιμτσιρίδης
Λάβρος εμφανίστηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Τσιμτσιρίδης ο οποίος σήκωσε για πρώτη φορά το γάντι και το πέταξε, καθώς οι προκλήσεις και οι λαϊκισμοί που δέχθηκε όλο αυτό τον καιρό ήταν αδυσώπητοι.  Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά τη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβούλιου πήρε το λόγο και τόνισε τα ακόλουθα:

«Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με την παραίτηση ενός αξιόλογου συνεργάτη, ενός ανθρώπου που από την πρώτη μέρα έχει σταθεί δίπλα στα προβλήματα και έχει δώσει λύσεις σε πολλά ζητήματα. Ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης είναι απαραίτητος και γι’ αυτό ως αρμόδιος δεν δέχομαι την παραίτησή του».


Η Δήλωση αυτή του Δημάρχου έδωσε το πράσινο φως ώστε ο ιδιαίτερα επιτυχημένος αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Τσιμτσιρίδης να συνεχίσει το έργο του.  Αμέσως πήρε το λόγο ο κος Χουρσόγλου ο οποίος με ύφος σαφώς ειρωνικό τόνισε ότι η παραίτηση του κου Τσιμτσιρίδη έγινε για θεατρικούς λόγους και ότι Δήμαρχος και αντιδήμαρχος έπαιξαν παράσταση. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αφήσει σαφή υπονοούμενα περί ανδρισμού στον κο Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη και να τονίσει ότι η παραίτηση είναι ένα ανδρικό σπορ. Φαίνεται όμως ότι ο κος Χουρσόγλου υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς ο κος Τσιμτιρίδης πήρε το λόγο και τόνισε ότι θα πρέπει ο κος Χουρσόγλου να ανεξαρτητοποιηθεί σύμφωνα με τον νόμο με έγγραφη επιστολή προς τον Πρόεδρο  του Δ.Σ και μετά να μιλά για θεατρινισμούς τονίζοντας πως όταν είχε κάνει την προφορική δήλωση στο Δ.Σ. λυσμόνησε να την καταθέσει εγγράφως μαζί με την κα Ζιάκα. Άλλωστε αν έκανε κάτι τέτοιο ο κος Χουρσόγλου θα έχανε πολλά από τα οφίτσια τα οποία απολαμβάνει όντας μέλος σε μια παράταξη την οποία έχει κατηγορήσει κατά το παρελθόν. Ο κος Τσιμτσιρίδης δήλωσε τα ακόλουθα:

Ο Κος Χουρσόγλου δεν έχει προβεί στη διαδικασία ανεξαρτητοποίησης παρά μόνο το διατυμπανίζει. Και αυτό γιατί, όποιος επιθυμεί πραγματικά να είναι ανεξάρτητος οφείλει σύμφωνα με τη νομοθεσία να το καταθέσει εγγράφως, κάτι που δεν έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. ο κ. Χουρσόγλου δεν ανεξαρτητοποιείται γιατί επιδιώκει πολιτικά οφέλη, μιας και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ΚΕΔΕ και την Οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη Επιτροπή, όπως ορίζεται ρητά από τον «Καλλικράτη».  Ο κος Χουρσόγλου σαφώς και αιφνιδιάστηκε από την επίθεση Τσιμτσιρίδη και προσπάθησε να δικαιολογηθεί τονίζοντας ότι θα έπρεπε το ίδιο να ειπωθεί και για την κα Ζιάκα καρφώνοντας την και ότι δεν υπογράφει δηλώσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Μάλλον για άλλη μια φορά ο πληθωρικός ανεξάρτητος στα λόγια Δημοτικός σύμβουλος για άλλη μια φορά λησμόνησε το γεγονός ότι από τη στιγμή που το δήλωσε προφορικά θα έπρεπε να καταθέσει την αίτηση ανεξαρτητοποίησης του. Αυτό επιβάλουν οι στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής συνέπειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more