Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ



Στη δέσμευσή του για την εύρεση πόρων που θα αφορούν στον εκσυγχρονισμό και την εναρμόνιση των παιδικών χαρών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, προχωρά το Υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας από τους Δημάρχους της χώρας να καταγράψουν τις ανάγκες στις παιδικές χαρές των Δήμων τους έως 31/5/2017, υποβάλλοντας τα αντίστοιχα τεχνικά δελτία.
Το Υπουργείο Εσωτερικών σε επόμενη φάση αναλαμβάνει την πρωτοβουλία έγκρισης πόρων λόγω της αδυναμίας των Δήμων να ανταποκριθούν σε αυτό.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Δήμος Αλμωπίας θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να συνταχθούν εντός της προθεσμίας τα τεχνικά δελτία, με στόχο να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους από το Υπουργείο. Ήδη στην πόλη της Αριδαίας θα αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι του 2017 η κατασκευή δύο πιστοποιημένων παιδικών χαρών μέσα από το έργο “Ανάπλαση της πόλης της Αριδαίας”. Παράλληλα, εργαζόμαστε με την Τεχνική μας Υπηρεσία και τον συνεργάτη μου αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Γεωργίου για να ετοιμάσουμε τα τεχνικά δελτία που θα αφορούν σε παιδικές χαρές σε αρκετά χωριά του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more