Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο ΘεσσαλονίκηςΑποτέλεσμα εικόνας για Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης  πραγματοποίησαν την Τετάρτη 17-5-2017 και ώρα 10:30  η Ο.Ε.Ε.Θ. & η Ο.Β.Σ.Θ. ,στα πλαίσια Πανελλαδικών  κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ,  μαζί με άλλους φορείς της πόλης  αντιδρώντας στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες. Με κεντρικό μήνυμα «ΟΧΙ»:

 

στα λουκέτα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

στην αύξηση των ασφαλιστικών Eισφορών

στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές


Οι μικρομεσαίοι έμποροι, επαγγελματίες και βιοτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας  μια βροντερή απάντηση σε όλους αυτούς που έχουν στόχο να εξαθλιωθεί ακόμη περισσότερο η ζωή του επαγγελματία αλλά και η ελληνική επιχειρηματικότητα η οποία  βρίσκεται σε μία δίνη απόγνωσης, χωρίς να υπάρχει κανένα   περιθώριο αισιοδοξίας.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία με τους εργαζόμενος μικρομεσαίους και εμπόρους να καταδικάζουν τις ακραίες πολιτικές της κυβέρνησης και των δανειστών οι οποίοι μετά από  9 χρόνια κρίσης δεν έχουν καταλάβει ότι η ανάπτυξη θα επέλθει στηρίζοντας την μικρομεσαία επιχείρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου