Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ ΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΒΟΣ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ)Αποτέλεσμα εικόνας για Εθνική οδός Έδεσσας Θεσσαλονίκης
Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας   ως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης- Εδέσσης στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ της αερογέφυρας στην οδό Μοναστηρίου (περιοχή «Μυτιληνάκια») έως τα όρια του Ν. Πέλλης και στις δύο κατευθύνσεις, στη νησίδα και τις οριογραμμές της οδού.
Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7:00 το πρωί.
            Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με την Τροχαία Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου