Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Με σφραγίδα του μεγάλου Αντώνη Σαπουντζή η Δόξα Εξαπλατάνου διεκδικεί για πρώτη φορά την άνοδο στην Γ Εθνική!

Οι γνωρίζοντες καλά το ποδόσφαιρο αναφέρουν ότι όταν μια ομάδα στήνεται, την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής. Έτσι έγινε λοιπόν και φέτος με την Δόξα Εξαπλατάνου που έφτασε να διεκδικεί το όνειρο της ονόδου στην Γ Εθνική κατηγορία! Ένα όνειρο που απέχει 90 λεπτά για να γίνει πραγματικότητα. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τους αγώνες της Δόξας κάνουν μια μεγάλη παραδοχή: Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό σύνολο αρκετά δεμένο έχοντας αρχή και τέλος ενώ διαθέτει και πολύ σημαντική εμπειρία. Έχει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για το εμείς και όχι για το εγώ. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τερμάτησε δεύτερη αφήνοντας πίσω ιστορικές ομάδες όπως ο Απόλλων Κρύας Βρύσης αλλά και ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ όπως η Δόξα Μαυροβουνίου και ο Εθνικός Γιαννιτσών. Έχει όμως και έναν προπονητή που ενώ είναι από μόνος του βεντέτα κατάφερε να χαμηλούς τόνους να δώσει στους ποδοσφαιριστές του την αίσθηση ότι μιλούν με έναν φίλο. Ο Αντώνης Σαπουντζής που δόξασε και δοξάστηκε ως ποδοσφαιριστής από όμαδας όπως ο Έδεσσαϊκος, ο Άρης, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, ο Ηρακλής και άλλες. Αλλά και ως προπονητής δείχνει να το κατέχει καθώς δεν μιλά πολύ και το έργο του φαίνεται στις 4 γραμμές του γήπεδου. Τέλος άξιο αναφοράς το γεγονός ότι είχει μόνο 4 ήττες με τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρες, δυο ήττες από τον Εθνικό Γιαννιτσών μέσα και έξω και μια ήττα εκτός έδρας από τον Δόξα Μαυροβουνίου και 3 ισοπαλλίες. Όλοι βέβαια στον Εξαπλάτανο γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα αλλά όπως λένε 11 αυτοί και 11 και εμείς. Ας κερδίσει ο καλύτερος! 

Το διπλό στην Κρύα Βρύση
 
Ζούμε το όνειρο μας! ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ!
Ίσως μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην πορεία της ζει τις μέρες αυτές η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου.
Μιας πορείας καθόλου τυχαίας ,καθώς είναι βγαλμένη μέσα από πολύ δουλειά και υπομονή πολλών ανθρώπων και συντελεστών. Ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτήν την ομάδα και έβαλαν ψηλά τον πήχη θέτοντας ταυτόχρονα και  τους στόχους της.
Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν είχε πιστέψει πρώτα σε αυτό που λέγεται έμψυχο υλικό, τους ποδοσφαιριστές της και φυσικά στον άνθρωπο που έχτισε σιγά σιγά την φετινή πορεία της ομάδας, τον προπονητή της, Αντώνη Σαπουντζή ! Όλα ξεκίνησαν και έφτασαν μέχρι εδώ μέσα από σωστό προγραμματισμό και φυσικά πολύ υπομονή και δουλειά από όλους.Υπήρξαν προβλήματα αγωνιστικά και όχι μόνο, αλλά αντιμετωπίστηκαν χάρη στην αγάπη και τον στόχο αυτής της ομάδας. Μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και να τονίσουμε την στήριξη και την συμμετοχή των φιλάθλων της ομάδας που σε κάθε στιγμή που χρειάστηκε ήταν δίπλα της με κάθε τρόπο στήριξης.
Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα χαρούμε και θα απολαύσουμε σε λίγες ημέρες αυτήν την ομάδα να συμμετέχει σε ΄΄knock out΄΄ αγώνα με στόχο την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Στηρίξτε την για μία ακόμη φορά γιατί τώρα μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο!!
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι μας μέσα στην έδρα της Κρύας Βρύσης, ήταν ένας αγώνας με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι για κάθε αποτέλεσμα.
Η συνάρτηση του μεγάλου άγχους των ποδοσφαιριστών της Δόξας για το τελικό αποτέλεσμα και η αδιαφορία των γηπεδούχων έκανε το παιχνίδι να κινηθεί σε μέτρια αγωνιστικά επίπεδα.
Μια Δόξα που έψαχνε επίμονα το γρήγορο γκολ που θα της έλυνε τα πόδια, κάτι όμως που δεν ερχόταν παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που της δόθηκαν μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Όσο ο χρόνος κυλούσε τόσο μεγάλωνε το άγχος και η αγωνία τον ποδοσφαιριστών της Δόξας για το γκολ.
Η λύτρωση για την ομάδα έρχεται στο 40΄ όταν σε καθαρή ανατροπή του Βακιάνη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν δίστασε να δείξει το σημείο του πέναλτι, με τον Τσόλκα να το μετατρέπει σε γκολ κάνοντας το 0-1 .
Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε και πάλι με την Δόξα να έχει την υπεροχή και τον ελέγχο του παιχνιδιού χάνοντας κλασικές ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ.
Κατάσταση που όσο τα λεπτά κυλούσαν και το σκορ παρέμεινε ρευστό παρέτεινε την αγωνία και το άγχος σε όλους.
Η ευκαιρία που κόντεψε να επιβεβαιώσει τον νόμο του ποδοσφαίρου πως αν δεν βάλεις θα δεχτείς, ήταν το δυνατό σουτ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και τελικά να απομακρύνεται από τους αμυντικούς μας σχεδόν πάνω από την γραμμή της εστίας του Δημητριάδη.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή πέρα της νίκης και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή της Κρύας Βρύσης, έδωσε τέλος και στην αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.
Τώρα λοιπόν έφτασε η μεγάλη στιγμή για την ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου, μείνετε δίπλα της και στηρίξτε την για μια ακόμη φορά, τώρα μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Ατζαμιδάκη,καθώς και των βοηθών του κ.Αρέστη και Τετραγώνη.



Το μήνυμα για την Κυριακή


Εφτασε το μαγαλυτερο και ιστορικο παιχνιδι της δοξαρα μας!!!Κυριακη 21/05/2017 και ωρα 17:00 Μπαραζ ανοδου Γ εθνικης!!αντιπαλος η ιστορικια ομαδα του εδεσσαικου..καλοκαιρι 17/08/2016 ξεκιναμε το ταξιδι πρωτο ραντεβου της δοξαρα μας!!Όλοι ήταν εκεί, Διοίκηση ,προπονητικό team και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ,πιστοί στο πρώτο ραντεβού τους !.ολοι μαζι ενα Θα προσπαθήσουμε με καλή δουλειά να φθάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος για εμάς είναι το καλό ποδόσφαιρο...οι διοικηση του ΤΑΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΔΗ και τον ανθρωπο που ειναι πρωτεργατης αυτης της ομαδα μας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ φτασαμε στο ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗς Γ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!vol1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more