Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Στο μοιραίο τρένο που εκτροχιάστηκε στο Άδενδρο έχασε την ζωή του ο ιατρός Δημήτρης Μικρόπουλος





Η Κασσάνδρα  πενθεί το χαμό του Δημήτρη Μικρόπουλου. Ο Δημήτρης Μικρόπουλος ήταν Επιμελητής στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας με πολύ μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ενώ το 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός σύμβουλος Κασσάνδρας. Το 2012 ήταν υποψήφιος Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Χαλκιδικής ενώ είχε πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή. Άνθρωποι που τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα αγαπημένο φίλο. Για ένα ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ αυτό ήταν ο Γιατρός,πάντα χαμογελαστός,πάντα ανθρώπινος,πάντα έτοιμος να βοηθήσει το συνάνθρωπό του,πάντα ιδεαλιστής(σπάνιο πράγμα στην εποχή μας).
Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη.


Ο πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωσταντίνος Καμπάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Μεγάλη η απώλεια σήμερα για την Χαλκιδική ,την Κασσάνδρα , τον ιατρικό κόσμο και το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων . Ο άνθρωπος , ο γιατρός , ο αγωνιστής , ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ , άφησε την τελευταία του πνοή στο δυστύχημα με το τραίνο . ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ των ανεξάρτητων ελλήνων Χαλκιδικής από το 2012 έδινε συνεχώς το αγωνιστικό του παρόν σε κάθε κάλεσμα του κινήματος και της κοινωνίας , σε κάθε κάλεσμα απλών ανθρώπων για τα καθημερινά τους προβλήματα  Θέλω να εκφράσω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χαλκιδικής του κινήματος των ανεξάρτητων ελλήνων , την βαθειά μου θλίψη και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του φιλου και αδελφού Δημητρη .
Δημητρη για μας δεν εφυγες , συνεχιζεις να ζεις και να υπαρχεις .
ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν και το στέλεχος του Κινήματός μας, Δημήτρης Μικρόπουλος, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι αυτονόητο ότι θα ριχθεί άπλετο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more