Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Αιτήσεις για ΤΕΒΑ μέσω ΚΕΑ.




Αποτέλεσμα εικόνας για τεβα
Σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/2017 - ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργικής Απόφασης, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ εντάσσονται αυτοδίκαια στις παροχές του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»
Για να γίνει η υπαγωγή των δικαιούχων του ΚΕΑ στο ΤΕΒΑ, χρειάζεται ο/η αιτών/ούσα να δηλώσει ότι επιθυμεί την συμμετοχή του/της στο πρόγραμμα.
Αυτό γίνεται με την αντίστοιχη επιλογή που είναι διαθέσιμη στην φόρμα της αίτησης του ΚΕΑ.
Μόλις ο χρήστης επιλέξει ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στο ΤΕΒΑ, πρέπει να επιλέξει και τον Κοινωνικό Εταίρο και το Σημείο Διανομής που τον/την βολεύει (όπου αυτά είναι διαθέσιμα), από σχετική λίστα επιλογών ανάλογα με τον Δήμο κατοικίας του νοικοκυριού. 
Για τα νοικοκυριά που είναι δικαιούχοι ΚΕΑ, απαιτείται τροποποίηση της αίτησης του ΚΕΑ για να δηλωθεί η ένταξη στο ΤΕΒΑ.
Την τροποποίηση ο/η δικαιούχος μπορεί να την κάνει είτε μόνος-η του/της (με κωδικούς taxinet), είτε στα ΚΕΠ, είτε στον Δήμο Έδεσσας (στους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους όπου υπέβαλλαν αίτηση Κ.Ε.Α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more