Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Συνελήφθησαν 2 άτομα στον Προμαχώνα για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων αλκοολούχων ποτώνΑποτέλεσμα εικόνας για παράνομα αλκοολούχα
Σε φορτηγό που επέβαιναν εντοπίστηκαν πάνω από 6.900 λαθραία μεταλλικά κουτιά μπύρας
Επίσης συνελήφθησαν ακόμα 2 άτομα, ιδιοκτήτες καταστήματος στην Ζάκυνθο, που προορίζονταν οι λαθραίες ποσότητες


Φορτηγό με μεγάλη ποσότητα λαθραίων αλκοολούχων ποτών εντοπίστηκε στον Προμαχώνα, μετά από στοχευμένο έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, ιδιοκτησίας 29χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, που επέβαινε ως συνοδηγός, εντοπίστηκαν κρυμμένα ανάμεσα σε ποσότητα ξυλείας, συνολικά 6.912 μεταλλικά κουτιά μπύρας του μισού λίτρου το καθένα, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν.
Τα παραπάνω άτομα συνελήφθησαν, ενώ από την περαιτέρω έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι οι λαθραίες ποσότητες προορίζονταν να παραδοθούν σε κατάστημα στην Ζάκυνθο, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών ηλικίας 59 και 63 ετών.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζακύνθου εντοπίστηκαν στη Ζάκυνθο οι ιδιοκτήτες του παραπάνω καταστήματος και συνελήφθησαν.
Τα λαθραία αλκοολούχα ποτά θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω φορτηγό ως μέσο λαθρεμπορίας, ενώ κατασχέθηκαν και 32 λίτρα βενζίνης και 32 λίτρα πετρελαίου, τα οποία εισήγαγαν και κατείχαν, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου