Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΤΣΟΣː ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

  Πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση  μεταξύ των ανθρώπων του Αλμωπού με προγραμματισμένα θέματα προς συζήτηση ː τον απολογισμό των πεπραγμένων, τον οικονομικό απολογισμό και την εκλογή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
  Να θυμηθούμε λίγο για τον Αλμπωπόː Βρίσκεται στη Γ΄εθνική και στη δωδέκατη θέση. Τη φετινή χρονιά  αγωνίστηκε 28 φορές και πέτυχε 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 16 ήττες. Πρόεδρος της είναι ο Κώστας Γάτσος και αντιπρόεδρος ο Πέτρος Ζέρζης.
  Αρχικά πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Γάτσος και ανέφερε τα εξήςː « Δεν έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε, ούτε και αυτά που αξίζαμε.   Παρ όλα αυτά ολοκληρώθηκε η χρονιά όπως  ολοκληρώθηκε.   Όλοι ː Διοίκηση,  Ποδοσφαιριστές, Προπονητές θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ  καλύτερα. Ήταν μια χρονιά  γεμάτη εμπειρίες η παρουσία μας στη Γ΄Εθνική κατηγορία.  Δεν ήταν το ίδιο όπως στο τοπικό πρωτάθλημα, ήταν κάτι  διαφορετικό, πολύ πιο ανταγωνιστικό. Ελπίζω η ομάδα μας να αγωνιστεί με μεγαλύτερη επιτυχία του χρόνου.
  Όπως ξέρετε γίνεται αναδιάρθρωση των ομίλων της  Γ΄Εθνικής  κατηγορίας, θα αγωνιζόμαστε σε έναν όμιλο , στο β΄όμιλο που θα έχει 14 ομάδες, μάλλον, από τις οποίες θα υποβιβάζονται οι 7 και ο επικεφαλής θα πηγαίνει σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Β΄Εθνική κατηγορία. Άρα είναι κρίσιμο η ομάδα να έχει πολύ καλή οργάνωση την επόμενη χρονιά, να ξεκαθαρίσει τους στόχους της νωρίς, να προχωρήσει στον προγραμματισμό και να μην υπάρχουν προβλήματα.
  Με τα οικονομικά της ομάδας τα καταφέραμε με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων, τακτοποιούμε τους λογαριασμούς και πιστεύω στις επόμενες 10μέρες  θα έχουν τακτοποιηθεί όλοι οι λογαριασμοί ώστε να πάει η ομάδα στην επόμενη χρονιά χωρίς προβλήματα.
  Θέλω να ενημερώσω τη γενική συνέλευση ότι, μετά από παρουσία 3 χρόνων στη διοίκηση της ομάδας, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να παραιτηθεί και να ζητήσει από τη γενική συνέλευση  να εκλέξει  μια καινούργια διοίκηση. Οι λόγοι που οδήγησαν  όλο το διοικητικό συμβούλιο να πάρει μια τέτοια απόφαση είναιː  ότι τα τρία χρόνια είναι αρκετά και πρέπει να δοκιμάσουν νέοι άνθρωποι και νέες δυνάμεις να οδηγήσουν τις τύχες της ομάδας. Όλοι έχουμε προσφέρει περισσότερο από αυτό που θα μπορούσαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια, κόπο και χρήματα, υπάρχει μια φυσιολογική κόπωση. Ο Αλμωπός είναι μεγάλο σωματείο, έχει στο σύνολο 200 αθλητές μαζί και οι ακαδημίες και θέλει πολύ δουλειά.
 Εγώ προσωπικά για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορώ να βρίσκομαι καθημερινά κοντά του και αυτό δεν έχει βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι θα πρέπει να εκλεγεί  πρόεδρος, νέος στην ηλικία,  με όρεξη για δουλειά και γνώσεις ποδοσφαίρου και της περιοχής.  που θα είναι κοντά στην ομάδα καθημερινά και θα λύνει τα προβλήματα επί τόπου. Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια καινούργια γενιά οπαδών στον Αλμωπό και να μην έχουμε ξανά τα φετινά, δηλ.αγώνες με 7 εισιτήρια. Πρέπει να δημιουργηθεί το κλίμα που θα επιτρέψει στην ομάδα  να κάνει το επόμενο βήμα.
  Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που καταβάλαμε, επίσης τον κόσμο που στήριξε την ομάδα στην προσπάθεια ανόδου και, στους δύσκολους καιρούς  βρέθηκε στο χορό της και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις της. Θα είμαι σίγουρα κοντά στην επόμενη διοίκηση, και είμαι σίγουρος πως εγώ δεν πρέπει να είμαι πρόεδρος της ομάδας. Μπορώ να προσφέρω  χωρίς να είμαι πρόεδρος.
  Έχω μιλήσει με άτομα που ενδιαφέρονται με τον Α΄ή Β΄τρόπο για τη διοίκηση της ομάδας, όμως θα πρέπει να το πουν μόνοι τους. Πιστεύω ότι θα βρεθεί διάδοχη κατάσταση και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα! Ο Αλμωπός θέλει κόσμο,  ώστε να βοηθήσει για ένα υγιές μέλλον και για να μην πάει χειρότερα.
  Θα δώσουμε χρόνο δύο εβδομάδων μέχρι την επόμενη  συνέλευση  για να γίνουν και οι διεργασίες. Μάλλον θα πάμε σε εκλογές  για να προκύψει αποτέλεσμα. Επόμενη συνέλευση 12 Ιουνίου, 8 το βράδυ ».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ  ΕΠΙ  ΤΡΙΕΤΙΑΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΟΥ  ΑΛΜΩΠΟΥ  ΚΩΣΤΑ  ΓΑΤΣΟΥ  ΣΤΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ːΑν δεν αναλάβει νέος πρόεδρος, τι θα κάνετε;
 ΚΩΣΤΑΣ  ΓΑΤΣΟΣ ː Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί.
ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ː Είστε ευχαριστημένος από την πορεία του Αλμωπού,  είναι δωδέκατος!
ΚΩΣΤΑΣ  ΓΑΤΣΟΣː Δωδέκατος, αλλά στη Γ΄ Εθνική μετά από  πολλά χρόνια!
ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤː Μήπως πρέπει να αλλάξει ο προπονητής της ομάδας;
ΚΩΣΤΑΣ  ΓΑΤΣΟΣː Αυτό θα το αποφασίσει η διοίκηση που θα προκύψει!
ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤː Οι λόγοι, καθαρά,  για τους οποίους παραιτείστε είναι επειδή  δε βρίσκεστε κάθε μέρα στην Αλμωπία;
ΚΩΣΤΑΣ  ΓΑΤΣΟΣː  Και ότι 3 χρόνια συνεχούς παρουσίας  στον Αλμωπό είναι αρκετά.
ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤː Βαρεθήκατε;
ΚΩΣΤΑΣ  ΓΑΤΣΟΣː Δε βαρέθηκα καθόλου! Αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται ο Αλμωπός μια ανανέωση στη διοίκησή του για να κάνει  και το επόμενό του βήμα.
ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤː Πιστεύετε ότι με τη νέα διοίκηση θα πάει καλύτερα;
ΚΩΣΤΑΣ  ΓΑΤΣΟΣː Είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα, εάν η διοίκηση έχει τις προδιαγραφές που είπα νωρίτερα, εάν είναι νέοι άνθρωποι,  οι οποίοι θα στηριχτούν από μία ομάδα παραγόντων ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν για το καλό της ομάδας.
 ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤː Που θα θέλατε να βρίσκεται ο Αλμωπός;
ΚΩΣΤΑΣ  ΓΑΤΣΟΣː  Πιστεύω πως με την κατάλληλη οργάνωση και τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών, και από τον Αλμωπό, και από τις άλλες ακαδημίες της περιοχής, εάν καταφέρουμε να κρατήσουμε την πρώτη ομάδα σε ανταγωνιστικότητα για τα επόμενα δύο- τρία χρόνια, πολύ σύντομα θα έχουμε μία καινούργια γενιά ποδοσφαιριστών από την Αλμωπία που θα μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα και στη Δεύτερη Εθνική.  Ο Αλμωπός έχει περίπου 200 αθλητές σε όλα τα τμήματά του.  Να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στον Αλμωπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more