Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ακόμη ένα μεγάλο έργο ξεκινάει στο Δήμο Πέλλας



Αποτέλεσμα εικόνας για Γρηγόρης Στάμκος

Σύμβαση κατασκευής έργου υπογράφηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 από το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας Κ/Ξ THALIS E.S.S.A.- ΚΑΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  για την εκτέλεση του έργου « Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων δημοτικής ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.671.133,60€,  είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη και συγχρηματοδοτούμενο από το ταμείο συνοχής.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.
‘’Μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες και ξεπερνώντας τις δυσκολίες του ασφυκτικού περιβάλλοντος στο οποίο έχει περιέλθει η τοπική  αυτοδιοίκηση, καταφέραμε σήμερα με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης να βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομής, του βιολογικού καθαρισμού της δημοτικής ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων και ακολουθώντας το προεκλογικό μας πρόγραμμα συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις και να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών’’, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more