Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η Τελευταία του ευκαιρία την Παρασκευή!




Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δραματικές είναι οι ώρες που περνάνε στον ιστορικό Αλμωπό Αριδαίας μετά το διοικητικό αδιέξοδο που διαπιστώθηκε και την διοργάνωση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου.  Φαίνεται ότι σήμερα είναι πολύ πιθανό παρά ποτέ η ομάδα να διοικηθεί από διοίκηση ανάγκης ή ακόμη και πρωτοδικείου και να μην δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της στην Α 1 της ΕΠΣ Πέλλας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πλέον ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Κώστας Γάτσος με τους συνεργάτες του ξεκαθάρισαν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ότι αποχωρούν από τον Αλμωπό και ότι όποιος θέλει μπορεί να αναλάβει την ομάδα στην Γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Οι προτάσεις
Στην  Γενική συνέλευση έδωσαν το παρόν περίπου 25 φίλοι και μέλη του συλλόγου. Η σημαντικότερη πρόταση που ακούστηκε ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα στήριξης της νέας προσπάθειας από αρκετά φίλους στην λογική της εταιρίας λαϊκής βάσης. Η πρόταση αυτή μπορεί να είναι σημαντική αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη να υλοποιηθεί μιας και ο χρόνος πιέζει αλλά και παράγοντες της Αλμωπίας δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να το πετύχουν.

Πρόβλημα και με το γήπεδο;
Συν της άλλης η νέα διοίκηση η οποία θα οριστεί θα έχει να αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα. Το σημαντικότερο είναι το χόρτο του Δημοτικού σταδίου Αριδαίας το οποίο έχει σοβαρά προβλήματα και χρειάζεται νέα εμφύτευση, κόστος πάρα πολύ σημαντικό το οποίο όμως θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα για να πάρει η ομάδα την άδεια να αγωνίζεται στην Γ εθνική. Το κόστος αυτό κυμαίνεται γύρω στις 15 χιλιάδες ευρώ.

Παραίτηση πριν την λήξη της θητείας τους
Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση υπό παραίτηση είχε άλλο ένα χρόνο θητείας καθώς πέρυσι στην Γενική συνέλευση εκλέχτηκαν με διετή θητεία. Ακόμη θα πρέπει να γίνει σαφές αν υπάρχουν οφειλές της διοίκησης ή υποχρεώσεις της. Σε περίπτωση που την Παρασκευή δεν βγει άκρη με το υπάρχον σχήμα ή με κάποιο άλλο θα οριστεί από το πρωτοδικείο διοίκηση προσωρινή η οποία όμως έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί. Τότε ορίζει εκ νέου νέα διοίκηση το πρωτοδικείο με μέλη τον Δήμαρχο και Δημοτικούς συμβούλους. Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές μιας και η τελευταία ευκαιρία για την νυν διοίκηση, για αυτούς που επιζητούν να σώσουν τον Αλμωπό αλλά και για τους φιλάθλους είναι η Παρασκευή. Η σωτηρία του Αλμωπού είναι μια υπόθεση που αφορά όλη την περιοχή καθώς η προβολή θα είναι μεγάλη και σημαντική. Είναι κρίμα η άνοδος στα σαλόνια μετά από χρόνια να αποτελέσει την αρχή του τέλους της διάλυσης για αυτή την ιστορική ομάδα που μαζί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Κρύα Βρύση είναι οι καλύτερες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more