Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Κίνδυνος διάλυσης του Αλμωπού Αριδαίας;



ΑΠΡΑΚΤΗ  ΚΑΙ  Η  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΓΙΑ  ΝΕΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΣΤΟΝ  ΑΛΜΩΠΟ

ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤ

Και η δεύτερη συνάντηση, η σχετική με την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στο τιμόνι του Αλμωπού,  υπήρξε άκαρπη αφού  ήταν χωρίς κανένα υποψήφιο.
Να  θυμίσουμε το γεγονός ότι, ο πρόεδρος κ. Κώστας Γάτσος και το διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκαν για τους λόγους τους οποίους αναλύσαμε.
Είναι αλήθεια πως η ομάδα  για να  διανύσει τη χρονιά- όπως και κάθε ομάδα- έχει πάρα πολλά έξοδα  και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Αλμωπού εξαιρετικά λίγα έσοδα αφού ελάχιστοι κάτοικοι της επαρχίας Αλμωπίας παρακολουθούν τους αγώνες για να την ενισχύσουν.
Προτάθηκαν, βέβαια, διάφορα στη συνάντηση από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους   όπως ,να  βρεθούν πολλά άτομα  μαζί  για να σηκώσουν το οικονομικό βάρος.   Άλλοι αναζήτησαν το Δήμαρχο Αλμωπίας  για να συνδράμει στην προσπάθεια.
Έγινε πρόταση από τον προηγούμενο  πρόεδρο, σε περίπτωση που δεν υπάρξει καμία υποψηφιότητα, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό  για νέα διοίκηση. Ίσως αναλάβει το πρωτοδικείο να λύσει το πρόβλημα και έτσι με αυτόν τον τρόπο δε θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, θα πέσει μια κατηγορία και θα αγωνίζεται στην Άλφα Ένα.  Ακόμα προτάθηκαν και διάφορες άλλες οικονομικές λύσεις όπως, η ομάδα να διαλέξει ένα πιο οικονομικό τρόπο, ένα πρωτάθλημα με μικρούς νέους αθλητές που δεν έχουν έξοδα και διάφορα άλλα…
 Υπενθυμίστηκε πως  στους περισσότερους συλλόγους υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα.  
Κλείστηκε το νέο ραντεβού για νέα συζήτηση την Παρασκευή 16 Ιουνίου, 9 το βραδυ  και ίσως βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα αναλάβουν.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more