Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α ΑΛΜΩΠΙΑΣ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του δήμου Αλμωπίας με απόντα  δύο τακτικά μέλη, τον  Ουργαντζόγλου Απόστολο και τον  Χουρσόγλου Χρήστο.
 Συμμετείχαν οι,  Μπίνος Δημήτριος,  Αβραμίκας Στέφανος,  Κετικίδης Ιωάννης,  Πασόης Δημήτριος,  Καλδερεμτζή Δέσποινα και, από τα αναπληρωματικά μέλη στη θέση των απόντων,  ο  Χατζηγιαννίδης Γιώργος.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε διάφορα οικονομικά ζητήματα που  απασχολούν το δήμο.

 Εγκρίθηκαν οι  όροι δημοπράτησης,  για συντηρήσεις και παρεμβάσεις στα γήπεδα των Δ.Δ.  Εξαπλατάνου, Προμάχων, Σωσάνδρας, επίσης, για συντηρήσεις και παρεμβάσεις  στο κλειστό και ανοικτό γήπεδο της Αριδαίας, καθώς και  για την κατασκευή αθλητικού δαπέδου στην αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων του δήμου Αλμωπίας.
 Έγινε ανάλυση των  προσφορών-εκπτώσεων από εργολάβους  σε διαγωνισμούς,  εγκρίθηκαν με τη μεγαλύτερη έκπτωση,  για την  ανάληψη των εξής έργωνː
΄΄Ανάπλαση πεζοδρομίων οικισμού Γαρεφείου΄΄ , ΄΄ Συντήρηση δημοτικών κτιρίων Δ.Ε Εξαπλατάνου΄΄, ΄΄ Ανάπλαση πλατείας Εξαπλατάνου΄΄.
Η τεχνική υπηρεσία εισηγήθηκε για την παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου ː  ΄΄Επέκταση  Χ.Υ.Τ.Α της διαχειριστικής ενότητας  Ν. Πέλλας (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού΄΄ , μέχρι 13-11-17, μετά από αίτηση της κατασκευαστικής  εταιρείας.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more