Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Η αποκαθήλωση του Α.Τ. Κρύας Βρύσης


Στο Α.Τ. Γιαννιτσών για την έκδοση ακόμα και μιας…. Ταυτότητας !!!
Συστηματική ήταν βέβαια και η θέση της Αστυνομικής ηγεσίας του νομού μας διαχρονικά, για την υποβάθμισή του !
  

Τίτλοι τέλους για το Α.Τ. Κρύας Βρύσης και μετατροπή του σε Αστυνομικό Σταθμό, είναι η πικρή πραγματικότητα και με την βούλα του κράτους από χθες 6 Ιουνίου. Μία υπηρεσία νευραλγική, σε μία ευαίσθητη και με πολλά προβλήματα παραβατικότητας περιοχή,  όπως είναι αυτή της Κρύας Βρύσης. Η εξέλιξη αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα πολλά τοπικά πολιτικά πρόσωπα,  με πρώτη και καλύτερη την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό κ. Τζάκρη η οποία μιλούσε ξεκάθαρα και δημόσια για παραμονή του Α.Τ. Κρύας Βρύσης εκτός και αν ……. εννοούσε στα ψιλά γράμματα των δηλώσεών της ότι το Τ. θα γίνει Σ. θεωρώντας ότι αυτή είναι μία λεπτομέρεια άνευ ουσίας !
     Έλα όμως που δεν είναι μία εξέλιξη άνευ ουσίας αφού πλέον ο Αστυνομικός Σταθμός δεν θα είναι αυτόνομος ως υπηρεσία αλλά θ΄ ανήκει διοικητικά στον Α.Τ. Γιαννιτσών, δεν θα δικαιολογεί την παρουσία Αξιωματικού παρά μόνο, ο Σταθμάρχης θα έχει βαθμό Ανθυπαστυνόμου,  γι΄ αυτό και από χθες μετατέθηκαν 5 άτομα από το προσωπικό του Α.Τ. Κρύας Βρύσης στο Α.Τ. Γιαννιτσών μειώνοντας έτσι την παρουσία των αστυνομικών σε 11 πλέον ( με τις οργανικές θέσεις του Α.Σ. να είναι 10) !   Έτσι οι ανάγκες της υπηρεσίας, ενδεχόμενα πολλές φορές στο μέλλον να λειτουργήσουν και εις βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους της περιοχής Κρύας Βρύσης, αναφέροντας σας ενδεικτικά την απλή διαδικασία της έκδοσης μιας Αστυνομικής Ταυτότητας που θα μπορεί να γίνεται μόνο από το Α.Τ. Γιαννιτσών, αναγκάζοντας φυσικά τον πολίτη της περιοχής μας να μετακινηθεί στα Γιαννιτσά και γι΄ αυτήν την δουλειά του ! 
   Εάν λοιπόν η εξέλιξη αυτή δεν είναι κατάταξη των πολιτών σε Α΄ και Β΄ κατηγορίας ποιος είναι ;  Ας μιλήσουμε λοιπόν σ΄ αυτό το τόπο επιτέλους με την πραγματική καταγραφή των γεγονότων και των ονομάτων και ας πάψουμε να είμαστε προσωπολάτρες πολιτικών προσώπων ! Επιτέλους,  ας ενωθούμε  ως τοπική κοινωνία, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας με την ΄΄ ισχύς εν τι ενώση  ΄΄ χωρίς να περιμένουμε το ΄΄ μάνα εξ ουρανού ΄΄ από Δημάρχους, Βουλευτές, Υπουργούς και διάφορους άλλους παρατρεχάμενους που με τις ενέργειες τους έχουν στοχοποιήσει την συστηματική υποβάθμιση της Κρύας Βρύσης !  Η Κρύα Βρύση υποβαθμίζεται καθημερινά, φυσικά και εξαιτίας πολλών λαθών που έχουν γίνει και κατά το παρελθόν, ακόμα και από εμάς τους ίδιους τους πολίτες, στο βαθμό βέβαια που μας αναλογεί ως μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, αλλά αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 7 χρόνια δεν έχει προηγούμενο !
Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου !  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more