Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

τα λόγια που γίνανε έργα στη Νίκη Πολυγύρου!


Οι εποχές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν καλές. Οι διοικήσεις των ομάδων πολλές φορές υπερβαίνουν και την ίδια την ύπαρξη τους και προσπαθούν να δώσουν μάχες. 
Μια τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή της Νίκης Πολυγύρου και της διοίκησης της με Πρόεδρο τον Στεριανό Κοτσαμπασόπουλο. 

Λόγια πολλά δεν χρειάστηκαν. Οι πράξεις όμως έγιναν. Άλλωστε η εσωστρέφεια και η δεκαετής αψιμαχία μεταξύ των δύο ομάδων του Πολυγύρου έληξε και ένα νέο κεφάλαιο στον αθλητικό πολιτισμό μόλις είχε ανοίξει.

Με πολλή διάθεση και αποφασιστικότητα με επικεφαλή τον πάντα ικανό Στεριανό (Στέλιο για τους γνωστούς και Στελάρα για τους φίλους) άρχισε άμεσα η καταγραφή, η συντήρηση και η επισκευή αρχικά των εγκαταστάσεων και στην συνέχεια ο εκσυγχρονισμός του παλαιού και μη λειτουργικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού όλων των αγωνιστικών τμημάτων των ομάδων.

 Οι εικόνες μιλάμε από μόνες τους το πώς ήταν και πως είναι πλέον όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις των ομάδων.



Η συντήρηση και ο εκσυγχρονισμός της εικόνας δεν έμεινε μόνο εξωτερικά αλλά προχώρησε και σε βάθος γιατί αυτή ήταν η ουσία και ο σκοπός όλων αυτών των έργων και του σκεπτικού της επερχόμενης Διοίκησης. 

Δηλαδή να δημιουργηθούν υποδομές, να συντηρηθούν οι χώροι και σε καμιά περίπτωση να μην πέσουν λεφτά σε «μισθοφόρους» όπου μπορεί η ομάδα αρχικά να είχε επιτυχίες, όταν όμως έφευγαν αυτοί η ομάδα να «έσκαγε» όπως γινόταν στον παρελθόν.


Τα αποδυτήρια των νεαρών και πολυπληθέστερων μικρών αθλητών της ομάδας συναντηθήκανε πλήρως.


Συντηρήθηκε ένας ανεκμετάλλευτος χώρος ώστε να δημιουργηθεί μια συνεδριακή και μορφωτική αυτόνομη αίθουσα της Νίκης Πολυγύρου, παράλληλα ο χώρος αυτός μπορεί να στεγάσει και να προφυλάξει τους μικρούς και μεγάλους αθλητές από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Όσο για την εξωτερική εμφάνιση δεν υπήρξε παράληψη στη συντήρηση των εστιών των τερματοφυλάκων στα χρώματα της ομάδας.


Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι αυτή η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω η διοίκηση Κοτσαμπασόπουλου σε υλικοτεχνικό και  λοιπό εξοπλισμό όπως οι εγκαταστάσεις να κριθεί άξια σεβασμού και να προστατευθεί από τις επόμενες διοικήσεις.

Γιατί όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία μα καμία σημασία αν αυτό το οικοδόμημα που δημιουργήθηκε δεν παραμείνει ενωμένο και πλαισιωθεί με υγιή σκεπτόμενο και χωρίς σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες κόσμο.


Η σημαία της Νίκης να μην πάψει να κυματίζει ψηλά και περήφανα, γιατί το μέλλον είναι οι επόμενες γενιές των αυτών αθλητών.
Σε αυτό το σημείο θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην αναφέρουμε ότι η παραπάνω καταγραφή και ρεπορτάζ είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι μπροστά τα υπόλοιπα όπως οι μελέτες που έχουν δημιουργηθεί καθώς και οι συμφωνίες για δημιουργία καινούργιου βοηθητικού γηπέδου.

 Όλα τα παραπάνω βεβαίως σε λιγότερο από ένα χρόνο θητείας! 
Δείτε παρακάτω και άλλες φώτο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more