Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ένα καταπληκτικό μέρος στην Νέα Σκιώνη στην Χαλκιδική

Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge Party

Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού διασκέδασαν το Σάββατο 10 Ιουνίου οι καλεσμένοι του Aelia Bar Restaurant &Beach Lounge στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Το πάρτυ σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της σαιζόν για το πασίγνωστο πλέον καλοκαιρινό στέκι της Κασσάνδρας.

Σύσσωμη οι οικογένεια των Ermia Hotels & Resorts υποδέχθηκε τους καλεσμένους της σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με καταπληκτική live μουσική, ιδιαίτερες γεύσεις και ακόμη ωραιότερη ατμόσφαιρα, που θύμισε άλλες εποχές.


Το party στο Aelia τίμησαν με την παρουσία τους τουριστικοί πράκτορες και διοργανωτές γάμων, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι, συνεργάτες και φυσικά οι πελάτες του Nefeli Villas & Suites.

Τα Ermia Hotels & Resorts, έχοντας πλέον κάνει αισθητή την παρουσία τους στη Χαλκιδική με τέσσερα καταλύματα και το Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge, ανοίγουν με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα δραστηριοτήτων με μουσικές βραδιές και οινογευσίες, προβάλλοντας την τοπική κουλτούρα και τη γαστρονομία της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Το ηλιοβασίλεμα της Κασσάνδρας, η πανσέληνος του Ιουνίου και το κύμα της παραλίας, συνέβαλαν στην επιτυχία μιας ξεχωριστής βραδιάς, από αυτές που δικαιολογούν απόλυτα το γνωστό «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει..»!
Πληροφορίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more