Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Στηρίζει τους αντιφρονούντες της Δημοτικής αρχής ο Γιάννης Σηφάκης;Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Σηφάκης Βέσκος 
Γιάννης Σηφάκης :   Αντί να χειροκροτούν τις τελικές εγκρίσεις για τους δύο αξονικούς στα νοσοκομεία της Πέλλας και την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού η δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας (ότι έμεινε)  και τα παπαγαλάκια τους κάνουν εναντίον μου αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις γκεμπελικού τύπου χωρίς «εχθρό»

Σφοδρή επίθεση προς την Δημοτική αρχή Αλμωπίας εξαπόλυσε για άλλη μια φορά ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης ο οποιός όπως τονισε με ανακοίνωση του δέχεται αναίτες επιθέσεις. Βέβαια δεν κατανομάζει που γίνονται αυτές οι επιθέσεις, από ποιά συγκεκριμένα πρόσωπα ενώ φαίνεται ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά του Δήμου Αλμωπίας τονίζοντας ότι ο κομματισμός και η εμπάθεια του ηττημένου καθοδηγεί τυφλά ενώ ασκεί κριτική και στο έργο της Δημοτικής αρχής μιας και ουσιαστικά υιοθετεί  τις απόψεις των συμβούλων της δημοτικής αρχής που διαχώρισαν την θέση τους μιας και αυτά που αναφέρει ο Βουλευτής είναι copy paste από αυτά που αναφέρουν στα δημοτικά συμβούλια. Βεβαίως σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι διαφωνούντες ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία και μάλιστα στο σκληρό πυρήνα. Σαφώς λοιπόν και τίθεται το ερώτημα αν ο Βουλευτές στηρίζει και παρεμβαίνει υπέρ των αντιφρονούντων. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοινωση:


Τους καθοδηγεί τυφλά ο κομματισμός και η εμπάθεια του ηττημένου

Όποιοι νοσταλθούν τον γκεμπαιλισμό χάνονται από την ιστορία

Η κατασκευή υποθετικών «εχθρών» και fake news είναι ίδιο επικίνδυνων ανθρώπων.
Επαναλαμβάνω μια φορά ακόμα ότι δεν έχω ( ούτε είχα) καμιά πρόθεση, καμιά πρόταση, καμιά επιμονή  σε τίποτα που έχει σχέση με όσα λένε.
Άλλαξαν την δικιά τους θέση και κατηγορούν εμένα χωρίς στοιχειώδη σοβαρότητα και λογική.
Επειδή η συκοφαντία πάντα πάει μαζί με την ανικανότητα και την γύμνια ας ετοιμαστούν να εισπράξουν το αντίτιμο της ανυπαρξίας τους όσον αφορά τα προβλήματα της Αλμωπίας.
Η Αλμωπία αξίζει μια τελείως διαφορετική εκπροσώπηση στα δημοτικά πράγματα. Οι πολίτες της Αλμωπίας που νοιώθουν καθημερινά την υποβάθμιση και την ανυπαρξία αυτών των εμπαθών ανθρώπων που καθυβρίζουν τον βουλευτή που τους οδηγούσε όταν κατέβαιναν στην Αθήνα μήπως λύσουν κανένα θέμα και που δεν τους άντεξε ούτε ο δικός τους συνδυασμός (ούτε μέχρι τα μέσα της θητείας τους)  θα τους θέσουν στο χρονοντούλαπο καταγράφοντας τους  ως την χειρότερη και την πιο αντιδημοκρατική δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου