Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η ψυχολόγος κα Άννα Νανούδη στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών






Η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών της κωπηλασίας ενόψει σημαντικών αγώνων απαιτεί σκληρή προπόνηση, μέσα και έξω από το νερό, καθώς και στην. Κάποιες φορές η ψυχολογική πίεση για την επίτευξη του στόχου επιδρά ανασταλτικά και το αποτέλεσμα δεν είναι ανάλογο της προσπάθειας.

Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ζήτησε από την ψυχολόγο κα Άννα Νανούδη να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ομίλου για να μιλήσει στους αθλητές, στους γονείς και στους προπονητές και να δώσει πολύτιμες συμβουλές για την βελτίωση της απόδοσης των αθλητών του και στον ψυχολογικό τομέα.

Η κα Νανούδη ανταποκρίθηκε άμεσα και το Σάββατο 27 Μαΐου, μετά το πέρας της προπόνησης, με μια δίωρη ομιλία-συζήτηση με θέμα τη Διαχείριση του άγχους των αγώνων, μας βοήθησε όλους με την επιστημονική της κατάρτιση να καταλάβουμε και να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε απαιτητικές καταστάσεις στην προετοιμασία, στην διάρκεια, αλλά και στο τέλος των αγώνων.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κα Νανούδη για την πολύτιμη βοήθειά της, καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας κο Απόστολο Φάκα, για τη συγκατάθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more