Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πέτρος Πασσαλήςː « Στόχος είναι η σταθεροποίηση της ομάδας »



Με άνεμο αισιοδοξίας η νέα σεζόν ξεκινά για τον Εδεσσαϊκό


ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Στο Γενικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού συμμετείχαν  για την ψηφοφορία όλα τα μέλη του 2017 που είναι τακτοποιημένα οικονομικά.
 Η διαδικασία τόσα χρόνια ξεκινάει από τον Ιούνιο,  όπου γίνονται οι Γενικές Συνελεύσεις για τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε,  η ψήφιση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.
Ο οικονομικός απολογισμός του ταμία της ομάδας κ.  Αντώνη Ρυσάφη για την περασμένη χρονιά ανέφερε πως, οι στόχοι  που είχαν μπει για αξιοπιστία, φερεγγυότητα και συνέπεια εκπληρώθηκαν και η ομάδα απαλλαγμένη από χρέη, ακόμα και προηγούμενων ετών, προχωράει στο μέλλον.
 Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Γιάννης Τρυφωνίδης ανέλυσε τις δράσεις και τα οικονομικά των Ακαδημών,  όπου,  φάνηκε η αμέριστη συμπαράσταση και στον οικονομικό τομέα της Μαμάς Ομάδας του Εδεσσαϊκού  προς τις Ακαδημίες.
 Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΠΈΤΡΟΣ ΠΑΣΣΑΛΗΣː Ανέλυσε πεπραγμένα της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και σχετικά ανέφερεː « Αξιοποιήθηκαν ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή και τους δημιουργήσαμε τέτοιες συνθήκες   ώστε να μην τους απασχολεί τίποτα, παρά μόνο η προπόνηση και οι αγώνες.
Αγωνιστικά ήταν καλή χρονιά αφού μετά από 17 χρόνια η ομάδα βρίσκεται στη Γ΄εθνική κατηγορία.
 Ο Εδεσσαϊκός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά και ένα μέρος της πόλης,  γι αυτό συμμετέχει σε πολλές κοινωνικές δράσεις, όπως  αιμοδοσίες, αγώνες με έσοδα για κοινωνικό σκοπό, κά
 Ζητούμενο είναι ένας χώρος που να ανήκει στον Εδεσσαϊκό και η προσέλκυση νέων φιλάθλων. Στόχος είναι να βρεθούν όλοι κοντά στην ομάδα ».
 Στη Γενική Συνέλευση ήταν παρών και ο Δήμαρχος της πόλης  Δημήτριος Γιάννου για να εγγυηθεί πως η μεταφορά του γηπέδου, όταν γίνει, δε θα αφήσει χωρίς γήπεδο  την ομάδα.
 Ο πρόεδρος ζήτησε από όλους αυτοκριτική για το τι έπρεπε να γίνει ακόμα και δεν έγινε  και ευχαρίστησε τους πάντες που συμμετείχαν στην προσπάθεια της ομάδας. Ακόμα,  προτάθηκε και από τον πρόεδρο κ. Πασσαλή η συμμετοχή και άλλων σχημάτων  στην ψηφοφορία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ κ.  ΠΕΤΡΟ  ΠΑΣΣΑΛΉ

ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤː Είστε ευχαριστημένος από την πορεία του Εδεσσαϊκού  τη  χρονιά που πέρασε;
ΠΕΤΡΟΣ  ΠΑΣΣΑΛΉΣː « Η φετινή αγωνιστική περίοδος ήταν καλή για μας.  Μπορέσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα,  κατακτήσαμε το κύπελλο στο Ν. Πέλλας και επί πλέον μετά από 17 χρόνια  αγωνιζόμαστε στη Γ΄εθνική κατηγορία.
Οικονομικά είμαστε τακτοποιημένοι, δε χρωστάμε σε κανένα.  Θεωρώ πως η χρονιά κύλησε καλά  με πολύ κόπο, προσπάθεια και δουλειά. Για τον κόπο, την προσπάθεια και τη δουλειά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στον Εδεσσαϊκό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, είτε σαν μέλη, είτε σαν εξωτερικοί συνεργάτες, είτε σαν άτομα που μας υποστήριξαν  οικονομικά από μακριά  και συζητώντας μαζί μας για το σύλλογο ».

ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤː Θα θέλατε να είστε πρόεδρος και την επόμενη χρονιά;
ΠΈΤΡΟΣ  ΠΑΣΣΑΛΉΣː « Ο στόχος δεν είναι να είναι κάποιος πρόεδρος, γραμματέας ή ταμίας, ο στόχος για μένα είναι να είναι κάποιος ωφέλιμος από όποια θέση και αν βρίσκεται. Εάν αποφασίσει και το υπόλοιπο Δ.Σ. ότι εγώ θα είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου θα το δεχτώ με πολύ μεγάλη ευθύνη και πάρα πολλές υποχρεώσεις ».

ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤː Υπήρξατε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού
ΠΈΤΡΟΣ  ΠΑΣΣΑΛΉΣː « Από το 1991 μέχρι το 1994 υπήρξα ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού.   Από το 1994 μέχρι το 2001 υπήρξα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς.   Από το 2001 μέχρι το 2007 υπήρξα ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης ».

ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤː Άρα έχετε μεγάλη εμπειρία στα ποδοσφαιρικά.
ΠΈΤΡΟΣ  ΠΑΣΣΑΛΉΣː « Το να παίζεις ποδόσφαιρο με το να διοικείς  δεν έχει καμία σχέση, η φετινή χρονιά ήταν χρονιά με πάρα πολύ άγχος. Είναι προτιμότερο, χίλιες φορές,  να είσαι μέσα στο γήπεδο παρά να βρίσκεσαι στην κερκίδα. Γιατί μέσα στο γήπεδο είσαι εσύ αυτός που καθορίζεις τις εξελίξεις, ενώ στην κερκίδα, κάθεσαι, κοιτάς, και το περισσότερο που μπορείς να κάνεις είναι να κλωτσήσεις το πισινό κάθισμα ».

ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤː Είστε ευχαριστημένος από τους προπονητές;
ΠΈΤΡΟΣ  ΠΑΣΣΑΛΉΣː « Ξεκινήσαμε τη χρονιά με το Γιώργο Νασιόπουλο και κατακτήσαμε το κύπελλο μαζί του. Αποφασίστηκε, 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, τη λύση της συνεργασίας και τον ευχαριστώ γι αυτά που πρόσφερε  στο σύλλογο. Έπειτα με τον Κώστα Μαλουμίδη και τον  Γιώργο Τζούρτζο η ομάδα κατάφερε και πέτυχε το στόχο. Ο Γιώργος  Νασιόπουλος έχει μεγάλη συνεισφορά σε αυτά που πέτυχε ο σύλλογος.  Τώρα προσπαθούμε να σχεδιάζουμε τα επόμενα, έχουμε να σχεδιάσουμε για την επόμενη χρονιά ».

ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤ ː Ο στόχος ποιος είναι;
ΠΈΤΡΟΣ  ΠΑΣΣΑΛΉΣ ː « Στόχος είναι η σταθεροποίηση της ομάδας.  Θα προσπαθήσουμε να  δημιουργήσουμε  μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, έμπειρους, φιλόδοξους, πάντα μέσα στα στενά οικονομικά πλαίσια  τα οποία υπάρχουν στη χώρα μας. Στόχος είναι ,καθαρά , η σταθεροποίηση. Προερχόμαστε από αρκετά χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα ».

ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤː Θέλετε κάτι άλλο να προσθέσετε;
ΠΈΤΡΟΣ  ΠΑΣΣΑΛΉΣː « Νάστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας!».

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ  ΑΠΌ  ΤΟ  ΠΡΏΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ

Συγκροτήθηκε σε σώμα και δημιουργήθηκαν διάφορες επιτροπές.
 Μέσα από συζήτηση αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξήςː
Πρόεδροςː Πέτρος Πασσαλής,   Αντιπρόεδροςː Κανάνης Νίκος,  Γραμματέαςː Δραγούμης Σωτήρης,  Ταμίαςː Ρυσάφης Αντώνης.
Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τήματοςː Πόζαρλης  Χρήστος,   
Υπεύθυνος Ακαδημιώνː Τρυφωνίδης Γιάννης. 
 Μέληː Νησιάγκας Λάζαρος,  Λευτέρης Κούτας,  Παπαγεωργίου Πελοπίδας, Μυλωνάς Κ. Γιώργος, Μυλωνάς Δ. Γιώργος,  Πατετσίνης  Σάκης, Ζαχαριάδης Ηλίας, Μαλουμίδης Κώστας, Αλεβίζος Γιάννης, Ξενάκης Κώστας.  
 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣː  Αθλητικών Εγκαταστάσεωνː Νίκος Κανάνης, Πελοπίδας Παπαγεωργίου, Γιώργος Κ. Μ υλωνάς  
 Επιτροπή Ιματισμούː Ηλίας Ζαχαριάδης, Χρήστος Πόζαρλης, Γιώργος Δ. Μυλωνάς    
Επιτροπή Νομικών Θεμάτωνː Σάκης Πατετσίνης     
Επιτροπή Υγειονομικούː Θωμάς Μουμτσιδέλης     
Επιτροπή Οικονομικού Απολογισμούː Αντώνης Ρυσάφης, Γιάννης Τρυφωνίδης    
 Επιτροπή Χορηγιώνː Αντώνης Ρυσάφης, Λάζαρος Νησιάγκας, Χρήστος Πόζαρλης, Λευτέρης Κούτας    
Υπεύθυνος Εισιτηρίων Διαρκείαςː Λάζαρος Νησιάγκας   
Επιτροπή Διεξαγωγής Αγώνωνː Γιάννης Αλεβίζος, Λάζαρος Τσελέπης   
Υπεύθυνος Ιστοσελίδαςː  Κωστής Ξενάκης   
  Γενικός Αρχηγόςː Γιώργος Τζούρτζος     
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more