Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΕΔΕΣΣΑː ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ




Αποτέλεσμα εικόνας για κολυμβητικοί αγώνες Βεγορίτιδας

Στην πόλη των  νερών πολλά μπορούν να συμβούν!


ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

  Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη λίμνη Βεγορίτιδα του Νομού μας οι Πανελλήνιοι Κολυμβητικοί Αγώνες  Μεγάλων Αποστάσεων, σε συνδιοργάνωση της Κολυβητικής Ομοσπονδίας με το Δήμο Εδέσσης.  Με την ευκαιρία αυτή  ο Δήμαρχος  κ. Δημήτριος Γιάννου  βράβευσε τουςː Παγκόσμιο Πρωταθλητή  Γρηγοριάδη  Άρη, τον Ολυμπιονίκη Γιαννιώτη Σπύρο καθώς και Παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.
 Η εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Εδέσσης,  όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος και γονείς, οι οποίοι παρακολούθησαν και τους αγώνες κολύμβησης  της Παιδικής   Ομάδας.
  Στην τελετή βράβευσης, ο κ.Γιάννου,  ευχαρίστησε τους πάντες για την συμμετοχή τους, ιδιαίτερα   την  Κολυμβητική Ομοσπονδία  και τα μέλη που κατάγονται από την περιοχή,  που  με τη βοήθειά τους η πόλη της Έδεσσας  διοργανώνει πλέον αγώνες κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων στη Βεγορίτιδα.  Ιδιαίτερη  ήταν η τιμή και η συγκίνηση όταν,   μαζί με τη βράβευση του Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη   του χάρισε το Κλειδί της Πόλης καθώς και ένα βιβλίο με εικόνες της περιοχής.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more