Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Νέο καφεκοπτείο Coffee Island στην Αριδαία


Η Coffee Island ανακοινώνει με χαρά τη λειτουργία του νέου καφεκοπτείου της στην πόλη της Αριδαίας. H ελληνική εταιρεία Coffee Island αριθμεί ήδη 358 καφεκοπτεία σε όλη την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Κύπρο, προσφέροντας στους πελάτες της μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Στο καφεκοπτείο Coffee Island που βρίσκεται στην Πλατεία Αγγελή Γάτσου 7 στην Αριδαία μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά τους αγαπημένους σας καφέδες και ροφήματα. Για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ και στο σπίτι σας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ποικιλία καφέ (ελληνικού, φίλτρου, espresso) που σας αρέσει.

Το καφεκοπτείο Coffee Island διαθέτει μεγάλη ποικιλία Specialty Coffees, οι οποίοι παράγονται από συγκεκριμένες φάρμες και παραγωγούς. Καλλιεργούνται σε ιδανικό μικροκλίμα, προσφέροντας γεμάτη γεύση, μοναδικά αρώματα και υψηλή καθαρότητα.

Στα καφεκοπτεία Coffee Island που συνδυάζoυν την ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού καφεκοπτείου και ενός espresso bar oποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα ροφημάτων καφέ φίλτρου, ελληνικού ή espresso και τσαγιού.


Η Coffee Island ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με ένα καφεκοπτείο στο κέντρο της Πάτρας. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise αριθμώντας σήμερα 358 καταστήματα στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Κύπρο. Τα Coffee Island αποτελούν σύγχρονα καφεκοπτεία και σκοπό έχουν να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέσω του espresso bar των καταστημάτων, της ποικιλίας διαφορετικών ειδών καφέ και της μεγάλης γκάμας αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Η ποιότητα των καφέδων, που όλοι φτάνουν στα καφεκοπτεία της αλυσίδας φρεσκοκαβουρδισμένοι από τις μονάδες παραγωγής Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ, από τον κόκκο στο ποτήρι.  Η υψηλή εξειδίκευση στον καφέ αντικατοπτρίζεται στη μοναδική αρχιτεκτονική κι ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος ενός καταστήματος Coffee Island δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που καθιστά την αλυσίδα πρωτοπόρο στο είδος της. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο www.coffeeisland.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου