Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Vicky-F Το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Μια καταπληκτική εμπειρία μας περιμένει όλου τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας προορισμός που παλαιτότερα ισως φαινόταν μακρινός, σήμερα έχει φτάσει πολύ κοντά μας. Πρόκειται για τη μαγευτική Πάργα αλλά και τους Παξούς, το νησάκι το οποίο βρίσκεται απέναντι.
Πλέον με την Εγνατία το ταξίδι γίνεται παιχνίδι και η διαδρομή διασκέδαση καθώς σε περίπου 3 ώρες είσαι Πάργα! Η Πάργα βεβαίως μπορεί να συνδυαστεί πάρα πολύ εύκολα και θετικά με το λιμάνι της περιοχής αλλά και με την ημερήσια εκδρομή στους Παξούς-Αντίπαξους και φυσικά στις θρυλικές σπηλίες.
Εκεί όπου η βουτιά στα γαλανά νερά του Ιονίου αποτελεί όαση δροσιάς. Εκεί όπου το μακρινό όνειρο γίνεται προσιτή και οικονομική πραγματικότητα. Το vikcy-F II το οποίο ξεκινά κάθε πρωί και προσφέρει τα πάντα! Φαγητό, μουσική, διασκέδαση, καταπληκτικές διαδρομές με τον μαέστρο του είδους τον καπετάνιο Αυγουστίνο Φαναριώτη! 
Ο ίδιος υπόσχεται μια καταπληκτική πορεία. Όσοι επιθυμούν μπορούν να τηλεφωνήσουν στο τηλ. 6944 740580 και να κάνουν κράτηση. 
Και επειδή οι ιδέες είναι πάντα καλές και η ζωή θέλει τρέλα, η εκδρομή αυτή μπορεί να γίνει και ημερήσια, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει το πρωί, να κάνει την εκδρομή πάντα με το vicky F II και στη συνέχεια το βράδυ να είναι σπίτι του! Πάμε να διαβάσουμε μαζί το πρόγραμμα παρακάτω: 


Αφήνουμε την Πάργα κατά τις 10 το πρωί. Μετά από μία ώρα φτάνουμε στο Λόγγο, το μικρότερο από τα τρία βασικά χωριά, και είναι πραγματικά γραφικό. Οι ταβέρνες και τα μπαρ έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και εκεί «χτυπά» η καρδιά αυτού του χωριού. Εδώ μένουμε για λίγο και μετά σαλπάρουμε για τη Λάκκα. Αυτό το φυσικό λιμάνι είναι ένα απάνεμο αγκυροβόλι με πεντακάθαρα νερά. Στη Λάκκα θα μείνουμε μιάμιση ώρα για να κολυμπήσετε και να γευματίσετε σε μια από τις μικρές παραδοσιακές ταβέρνες. Οι γκρεμοί με τις κοφτερές άκρες που μοιάζουν με πύργους είναι γεμάτοι σπηλιές. Θα επισκεφτούμε τρείς από αυτές: Την Υπαπαντή, το Γαλάζιο και τον Ορθόλιθο. Η θέα από εδώ σε συναρπάζει. Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντιπάξους με τις
ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είανι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία δεύτερη βουτιά στα καταγάλανα νερά. 

Τελειώνοντας το ταξίδι φτάνουμε στο Γάιο την πρωτεύουσα. Εδώ μπορεί να αγοράσει κανείς μοντέρνα ρούχα, χρυσαφικά και πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο. Θα παραμείνουμε στο Γάιο για μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα. Φτάνοντας θα νοιώσετε την επιθυμία να ξανακάνετε αυτό το όμορφο ταξίδι. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιότικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου