Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Δείτε ποιος γνωστός ηθοποιός έπαιξε στο θέατρο με την φανέλα του Εδεσσαϊκού!


Απίστευτες στιγμές γέλιου χάρισαν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ που έπαιξε μεταξύ άλλων πόλεως και εχθές στο θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα. Μάλιστα ο βασικός πρωταγωνιστής του έργου Μάριος Αθανασίου έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του έργου με φανέλα του Έδεσσαϊκού!
Μια έξυπνη κίνηση που φυσικά τιμά την μεγάλη ομάδα των Καταρρακτών. Κορυφαίος όμως ο Σπύρος Πούλης γνωστός και ως ο Γιώργος από τους  Συμμαθητές που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 . Δείτε μερικά χαρακτηριστικά του έργου: 


Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα, την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, και ένα σπίτι. Ποιος θα πάρει αυτό που θέλει, ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιος θα φύγει με τα λεφτά, ποιος με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;

Η ερωτική κωμωδία που έσπασε τα ταμεία στην Αθήνα, έρχεται αυτό το καλοκαίρι περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τους αγαπημένους σας ηθοποιούς:

Μαριάννα Τουμασάτου
Μάριος Αθανασίου
Κώστας Αποστολάκης 
Σοφία Μανωλάκου
Αρης Τσάπης
Κωνσταντίνα Κομμάτα
Και ο Σπύρος Πούλης 

Ένα έργο του Γιώργου Φειδά
Σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more