Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Αφιέρωμα στο νεαρό τερματοφύλακα της Πέλλας


Του Στέφανου Μίντζα


Τις εντυπώσεις έκλεψε τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Εργοτέλη στην Κρήτη  ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της Γ εθνικής και εξασφάλισε την άνοδο της ομάδος του στη Β εθνική.
Ο νεαρός τερματοφύλακας κατάγεται από τα Γιαννιτσά και έχει ως πρότυπο τον Μπουφόν. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καρίερα σε ηλικία 6 ετών.  Έχει αγωνιστεί τόσο σε ερασιτεχνικό επίιπεδο με ομάδες του Νομού Πέλλας αλλά και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι καλές εμφανίσεις με την ομάδα των Γιαννιτσών τον οδήγησαν στη Βέροια, την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και  υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε επίπεδο Α εθνικής.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος:  Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο βασική σε μία ομάδα, καθώς χρειάζεται ιδιαίτερερη προσοχή και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχείσει τη νική. Η θέση του τερματοφύλακα, θέλει δουλειά, υπομονή και επιμονή. 

Επιπλέον ο 21χρονός τερματοφύλακας ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα νέων  της χώρας μας  (Κ19) αντιμετωπίζοντας τις ομάδες νέων της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ελβετίας. Πλέον φιλοδοξεί να αγωνιστεί και με την εθνική αντρών.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως  «Η εμπειρία ήταν εξαιρετική, κάνω τα δικά μου όνειρα για το μέλλον, αλλά αυτό που προέχει είναι να βελτιωθώ και να καθιερωθώ. Όλα θα έλθουν με τη σειρά τους»
Αυτή την περίοδο ο νεαρός ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις διακοπές του αλλά και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα εξετάζει και προτάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον τόσο από Ελλάδα όσο και από Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more