Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Την  έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων στη ΔΕΗ,  του εργατικού κέντρου, καθώς και άλλων φορέων αντιμετώπισε ο Αλέξης Τσίπρας  στην Κοζάνη. 
Τον περίμεναν  με συνθήματα, πανό και φέρετρα,   για  να του δηλώσουν πόσο αντίθετοι είναι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και γενικά  στη  λάθος πολιτική που ακολουθεί  η  κυβέρνηση.
 Ο πρωθυπουργός είχε φτάσει νωρίτερα στο εκθεσιακό κέντρο, όπου ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του το απόγευμα  και μετά σημειώθηκαν τα επεισόδια.
Ο  Αλέξης Τσίπρας  βρέθηκε στην Κοζάνη  για να συμμετάσχει στο συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο του απαιτούμενου διαλόγου, θα πραγματοποιηθούν 13 περιφερειακά συνέδρια, με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, για να διαμορφωθεί Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
Τα επεισόδια σχολιάστηκαν από τη ΝΔ ως εξήςː « Ο κ. Τσίπρας που έχει εξαπατήσει την κοινωνία με ψέματα, δε γίνεται πλέον αποδεκτός ως συνομιλητής. Απομονώνεται από τους πολίτες και αντιδρά με αυταρχισμό ».
Ο πρωθυπουργός αργά το βράδυ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more