Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Αναγκαία είναι η παρέμβαση του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Πέλλας στις χορταριασμένες γωνίες των διασταυρώσεων !


Με την πρόσληψη εκ μέρους του Δήμου των καταμηνυτών κοινωφελούς εργασίας, προ ενός μηνός περίπου, βλέπουν συχνά πλέον στους δρόμους τις πόλης εργαζόμενες να καθαρίζουν τις άκρες των πεζοδρομίων και των δρόμων από σκουπίδια, αποτσίγαρα και ότι άλλο βρίσκουν, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα των δρόμων μας.


    Βέβαια αυτήν την δουλειά λίγο ή πολύ την κάνουν ( και καλώς το πράττουν) και οι ιδιοκτήτες πολλών παρακείμενων καταστημάτων αλλά και ιδιοκτητών οικοπέδων μπροστά από τον δικό τους χώρο και ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις να υπάρχει γωνιά όχι καθαρή.
Αυτό που έχουμε διαπιστώσει εμείς αλλά και μας έχουν επισημάνει πολλοί συμπολίτες μας είναι η μεγάλη ανάγκη παρεμβάσεων  σε πάρα πολλές γωνίες διασταυρώσεων οι οποίες είναι χορταριασμένες φτάνοντας  σε μεγάλο ύψος και πάνω στους δρόμους , με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα  ασφάλειας σε οχήματα και πεζούς αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα καλής ορατότητας ! Μάλιστα αυτές δεν είναι και λίγες μέσα στην Κρύα Βρύση ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους, ενώ θα μπορούσα να πω ότι να χόρτα φυτρώνουν ακόμα και πάνω στον πεζόδρομο (!!!) χωρίς βέβαια να παρεμβαίνει σε αυτά κάποιος αρμόδιος του τμήματος καθαριότητας..
Σε αυτά λοιπόν τα σημεία φίλοι μας θα πρέπει να παρεμβαίνουν  οι υπηρεσίες του δήμου κυρίως,  τώρα μάλιστα που υπάρχει και το προσωπικό ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more