Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 & ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΄΄ ΑΛ. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ΄΄ Κρύας Βρύσης τίμησαν τους Αδελφούς ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ !


   Μία συμβολική κίνηση πραγματοποίησαν από κοινού ο Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης ΄΄ ΑΛ. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΄΄ και ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης τιμώντας τους αδελφούς Καλαιτζίδη ιδιοκτήτες σήμερα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ,  για την διαχρονική τους προσφορά στον ποντιακό χώρο. Στα πλαίσια λοιπόν των διήμερων  εκδηλώσεων στα ΄΄ 11α ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ΄΄ την δεύτερη ημέρα βρέθηκαν στην Κρύα Βρύση ο νέος πρόεδρος της Π.Α.Ε ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ κ. Γιακουμίδης Γιώργος μαζί με τον κ. Δημήτρη Καλαιτζίδη.  
   Ο κ. Γιακουμίδης που παρέλαβε την πλακέτα εκ μέρους του κ. Κρίς Κάλας  που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Αμερική όπου και δραστηριοποιείτε επιχειρηματικά, στον χαιρετισμό του είπε ότι στόχος του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ είναι ν΄΄ αποτελέσει την κοινωνικοαθλητική στέγη όλου του ποντιακού κόσμου της Ελλάδος, με σειρά πρωτοβουλιών που παίρνει και θα πάρει το επόμενο χρονικό διάστημα η ομάδα.    Ευχαρίστησε φυσικά τον ΑΠΟΛΛΩΝ Κρύας Βρύσης και τον Σύλλογο Ποντίων ΄΄ΑΛ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ΄΄ για την τιμή που τους έκαναν,  δηλώνοντας την περεταίρω σύσφιξη των σχέσεων και της συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

    Όπως είναι γνωστό από το 2014 οι δύο ΑΠΟΛΛΩΝΕΣ είναι αδελφοποιημένοι και φέτος με την άνοδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ στην football league και μετά από κάποιες πρωτοβουλίες που πήρε η ομάδα και οι φίλοι που στηρίζουν τον ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς ήρθαν ακόμα ποιο κοντά οι δύο Απόλλωνες.  

    Η απόφαση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ να μετονομαστεί σε ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ,  αλλά και η πρόθεση των ιδιοκτητών του,  να δοθεί έμφαση στο διαχρονικό αίτημα των Ποντίων για την Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,  μέσω την αναγραφής σχετικού μηνύματος στην φανέλα που θα φοράει φέτος ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ στους αγώνες του, αντί κάποιας διαφήμισης, ζητήθηκε από τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ να καταθέσει τις δικές του προτάσεις.   Αυτό  έγινε  σε συνεργασία βέβαια  με τον Σύλλογο Ποντίων ΄΄ Αλ. Υψήλαντη΄΄  καταλήγοντας στην πρόταση της αναγραφής  των λέξεων ΄΄ ΠΟΝΤΟΣ – ΝΟΣΤΟΣ ΄΄  ( πρόταση του Προέδρου της ΣΠΟΣ Πατήρ Βασίλειου Τσουφλίδη) .
Αυτή την πρόταση σήμερα την επεξεργάζονται  οι άνθρωποι του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ για  να καταλήξουν  στην μορφή που θα μπορούσε να φαίνεται πάνω στην φανέλα της ομάδας φέτος ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more