Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ː « ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ »





ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ


ΕΙΣΗΓΗΣΗ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΥΛΙΟΥ,  στα ερωτήματα της κ. Αρβανιτίδου σχετικά με  το ανοικτό πανεπιστήμιο και το τμήμα marketing που χάθηκε. Δήλωσε πως το παλεύει η Δημοτική Αρχή,  το ένα δεν αναιρεί το άλλο, γίνονται συζητήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό της πόλης. Σε ερώτηση σχετικά με την απαίτηση των όρων των Ευεργετών Αδελφών Χατζηγιάννη και το εξώδικο,  απάντησε πως, ο Δήμος έχει εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις και συνέστησε στους εκάστοτε δωρητές να είναι προσεκτικοί στις απαιτήσεις τους χωρίς άλλα συμφέροντα.
Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με τα προγράμματα εθελοντισμού και τις οργανωμένες δράσεις μέσα από τα σχολεία, με εισηγητές τον κ. Χατζόγλου και την κ. Αρβανιτίδου.
Ο κ. Γιάννου αναφέρθηκε στις εκλογές της Αναπτυξιακής Πέλλας, τη νέα πρόεδρο κ. Ζωγράφου και τους στόχους ανάπτυξης του Νομού μέσα από προγράμματα.
Σχετικά με την υπηρεσία καθαριότητας, εξέφρασε την ικανοποίησή του  για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε η Δημοτική Αρχή να γίνεται, τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους.
Και το σπουδαιότερο, που αφορά τη τσέπη των δημοτών, είναι η απόφαση να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη, με την προοπτική να υπάρξει μείωση του χρόνου.
Ακόμα, αποφασίστηκε τον προσεχή Σεπτέμβριο να υπάρξει  κανονισμός λειτουργίας των κοιμητηρίων σε όλα τα Δ.Δ.
Σ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκαν 28 περίπου  οικονομικά και ειδικά θέματα, η πλειονότητα των οποίων πέρασε ομόφωνα, μερικά αναβλήθηκαν για να συζητηθούν σε  επόμενη συνεδρίαση.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more