Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Εύκαμπτα κολονάκια σήμανσης, τοποθέτησε ο Δήμος Πέλλας στην Κρύα Βρύση Δήμο Πέλλας μετά από την επισήμανση της τροχαίας !



    Μετά από επιτόπια επίσκεψη του Διοικητή της Τροχαίας Γιαννιτσών κ. Βελόπουλου την περασμένη εβδομάδα στην Κρύα Βρύση , για να διαμορφώσει ιδία άποψη για κάποιες αναγκαίες παρεμβάσεις  τροχονομικού χαρακτήρα, τοποθετήθηκαν τελικά από τον Δήμο Πέλλας στην διασταύρωση Β. Παύλου με Βενιζέλου. Εύκαμπτα κολονάκια σήμανσης συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη κυκλοφορία και ασφάλεια πεζών και οχημάτων,  στην περιοχή  Αυτά σίγουρα θα βοηθήσουν στην αποτροπή του παρκαρίσματος αυτοκινήτων ακριβώς πάνω στην διασταύρωση όπως συνέβαινε άλλωστε πολλές φορές (!!!) μέχρι σήμερα. Πσρόμοιες παρεμβάσεις σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνουν και σε ορισμένα ακόμα σημεία στο κέντρο την πόλης.  Αυτές και άλλες παρόμοιες παρεμβάσεις τις έχει πραγματικά ανάγκη η πόλη μας τις οποίες φυσικά και στηρίζουμε επισημαίνοντας μάλιστα ότι χρειάζονται τον σεβασμό και την προστασία και των πολιτών μέσα από την καθημερινή τους κίνηση στους δρόμους της πόλης !



Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

2 σχόλια:

  1. E οχι και πόλη.Χωριο ειστε.Ενα καλοδιατηρημένο χωριό με λιγότερο απο 4000μονιμους κατοίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more