Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ






ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Είχε επιτυχία η Μεγάλη Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας. Τόσο το όνομα του καλλιτέχνη όσο και ο σκοπός, που  ήταν η οικονομική ενίσχυση της τοπικής ομάδας του Αλμωπού, αλλά και το φθηνό εισιτήριο, προσιτό για όλους,  γέμισαν τις κερκίδες  με κόσμο όλων των ηλικιών.
Ο καλλιτέχνης  βρέθηκε στη σκηνή δύο ώρες  με παλιά και νέα τραγούδια του, τα οποία η νεολαία φαίνεται πως ξέρει καλά αφού τραγούδησε μαζί του.
Ο συννεφιασμένος καιρός τούτη τη βραδιά φάνηκε χρήσιμος,  επειδή χάρισε τη δροσιά του  μέσα στον καύσωνα των ημερών, αλλά και το ψιλόβροχο που ξέσπασε κάποια στιγμή έδωσε ένα διάλειμμα 40 λεπτών στον καλλιτέχνη και στους μουσικούς για ξεκούραση, αλλά και σ αυτούς που επέλεξαν να βρεθούν στη συναυλία  να τα πουν  και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους,  αφού η δύσκολη καθημερινότητα το απαγορεύει.
 Ο κόσμος δεν έφυγε, περίμενε υπομονετικά να σταματήσει το ψιλόβροχο,  άλλωστε  εκτός από  μουσική η βραδιά είχε σουβλάκια ψητά στο κάρβουνα, ποτά  και καλή παρέα.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεσήκωσε το δημοτικό στάδιο  με  τη ζωντάνια του  υπέροχου καλλιτέχνη και  ευχήθηκε  πολλές φορές από τη σκηνή   τα καλύτερα στην ομάδα του Αλμωπού.
Η όμορφη διοργάνωση,  με τη σφραγίδα των  πρόσφατα εκλεγμένων  συντελεστών,  που η προσφορά τους κοσμεί την ομάδα της πόλης,  είχε επιτυχία.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΠΟΛΛΕΣ  ΝΙΚΕΣ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΤΟΥ  ΑΛΜΩΠΟΥ!!! 



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more