Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Κάποιοι είναι γεννημένοι για να δημιουργούν και να κάνουν περήφανο τον τόπο τους !


Ο ρόλος της μητέρας στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού είναι άμεσος και σημαντικός. Δίνει στο παιδί τα κατάλληλα ερεθίσματα και τις ευνοϊκές συνθήκες που είναι απαραίτητες για να μπορέσει να προσαρμοστεί στο κοινωνικό περιβάλλον. Έτσι γι΄ ακόμη μία φορά ένα δικό μας παιδί ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατάφερε να διαπρέψει και να καταργήσει τα σύνορα κάνοντας μας περήφανους με τις γνώσεις του.
   Είναι πτυχιούχους της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Τελείωσε τη σχολή του στην κανονική της διάρκεια, δηλαδή σε 5 έτη. Διάλεξε την κατεύθυνση Φυσικών Εφαρμογών και επέλεξε πεδία εξειδίκευσης 1) πυρηνική και Σωματιδιακή Φυσική και 2) Θεωρητική Φυσική.   
    Στην διπλωματική του εργασία ασχολήθηκε πειραματικά  με Ανιχνευτές  Σωματιδίων στον ευρύτερο κλάδο της Φυσικής Υψηλών Ενεργειών. Έγινε δεκτός στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα NPAC Master 2 (Nuclear Particle, Astroparticles, Cosmology) στο Παρίσι, το οποίο είναι σε συνεργασία τριών πανεπιστημίων : ParisSyd Yniversity, Paris Diderot University &  University Pierre and Harie Curie.
     Επιπλέον πήρε υποτροφία από το Paris Diderot  University. Στις μεταπτυχιακές σπουδές του σκοπεύει να συνεχίσει στον κλάδο που ξεκίνησε , δηλαδή στην Πειραματική Φυσική Υψηλών Ενεργειών !
Καλή σταδιοδρομία και καλό ξεκίνημα Γιώργο ! Σου ευχόμαστε να βλέπεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται και να ζεις τα όνειρα σου με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν !!!



Τριανταφυλλίδου Ελένη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more