Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Συχγαρητήρια στον Πρόεδρο του πολιτιστικού και Μορφωτικού συλλόγου Γαρεφείου Χρήστου Γεωργίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζαχαριάδης Γεωργίου Αλμωπία
Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου  Γαρεφείου κ. Γεωργίου  Χρήστο,   και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη διοργάνωση της όμορφης τελετής – επιμνημόσυνης δέησης, προς τιμήν των Γαρεφιωτών Μακεδονομάχων και του Καπετάν Γαρέφη, για τον ηρωικό τους αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την ενσωμάτωσή της στο Ελληνικό κράτος.
Ταυτόχρονα όμως θέλω να επαινέσω και να συγχαρώ τον κ. Κάμτση Κωνσταντίνο, εγγονό – απόγονο του Καπετάν Γκόνου Γιώτα οπλαρχηγού – Μακεδονομάχου από τα Γιαννιτσά και εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για τον ξεκάθαρο και δημόσιο λόγο του, όπου την ημέρα της τελετής τόνισε και καταδίκασε πως μέσα από την παράδοση και τον Πολιτισμό που παρουσιάζουν οι Σύλλογοι, κάποιοι έντεχνα μεθοδεύουν τον αλυτρωτισμό, παρουσιάζοντας σκοπούς και τραγούδια της σημερινής προπαγανδιστικής πολιτικής των Σκοπίων, ακόμη και εν αγνοία πολλές φορές των Συλλόγων και των μελών τους.
Κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην παράδοση και τον Πολιτισμό των Ελλήνων – Μακεδόνων.
Αυτό να μας κάνει όλους προσεκτικούς απέναντι στους ανθελληνικούς σκοπούς ορισμένων κέντρων και να σταθούμε σ’ αυτό που μας ενώνει και μας κάνει υπερήφανους τον “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α

                   ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου