Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΜΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Παράταση Ρώσικου εμπάργκο

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ  -  ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ: 1-1  = ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.


Ττην ώρα που κερδίζαμε ψίχουλα στην ευρωπαϊκή ένωση ,επισιτιστική διανομή φρούτων που δεν αγγίζουν το πρόβλημα ούτε στο ελάχιστο (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)
Την ώρα που οι εκπροσώποι των αγροτών τρέχαν πίσω από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και συζητούσαν, συζητούσαν συζητούσαν(ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)
Την ώρα που οι αγρότες ήταν στα χωράφια και μάζευαν τα κομμάτια τους να ελαττώσουν τις ζημίες τους.(ΟΛΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ)

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ  ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΚ.ΕΥΡΩ.

Στίς 22 ΙΟΥΝΙΟΥ στη Σύνοδο Κορυφής,η ευρωπαϊκή ένωση ,μαζί με τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ,που μας έλεγαν οτι πάνε να δώσουν μάχη για το μέλλον των αγροτικών προϊόντων, και την σωτηρία των αγροτών μας, τελικά μας έδωσαν ακόμα ένα βαρύ και πισώπλατο χτύπημα.  Η ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ κυβερνηση ψήφισε  την παράταση των ευρωπαϊκών κυρώσεων μέχρι  τις 31 Ιανουαρίου 2018 κατά της ΡΩΣΙΑΣ.....Και η ΡΩΣΙΑ απαντησέ με την παράταση τουΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γραφείου ΟΕΥ Μόσχας Ιούνιος 2017 Επιμέλεια: Ηλίας Θανασάς.
Παράταση απαγόρευσης εισαγωγών αγροτικών προϊόντων έως το τέλος του 2018 Υπεγράφη από τον Ρώσο Πρόεδρο το Διάταγμα υπ’ αριθ. 293/30.06.2017, με το οποίο παρατείνεται η διάρκεια ισχύος της απαγόρευσης εισαγωγών αγροτικών προϊόντων στη Ρωσική Ομοσπονδία από τις χώρες της ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νορβηγία, την Ουκρανία, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο, την Ισλανδία και το Λιχτενστάιν έως την 31η Δεκεμβρίου 2018. Με το Προεδρικό Διάταγμα δίδεται η εντολή στην Κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας να εξασφαλίσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, την εφαρμογή των μέτρων που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση του Διατάγματος και σε περίπτωση που το κρίνει απαραίτητο, να υποβάλει προτάσεις περί τροποποίησης της προβλεπόμενης διάρκειας ισχύος των συγκεκριμένων ειδικών οικονομικών μέτρων. Το Διάταγμα τίθεται σε ισχύ από την ημέρα της υπογραφής του. Σύμφωνα με τον Ρώσο Πρωθυπουργό, η απόφαση αυτή ελήφθη σε απάντηση στην παράταση των ευρωπαϊκών κυρώσεων μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, η οποία αποφασίστηκε από τους ηγέτες της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής στις 22 Ιουνίου τ.έ. και έλαβε τη μορφή Απόφασης του Συμβουλίου της ΕΕ στις 28 Ιουνίου τ.έ 

Όπως καταλαβαίνετε με όλα τα προβλήματα που έχουμε , εάν δεν οργανωθούμε από τώρα για του χρόνου ,τότε θα είμαστε πολύ δυσκολότερα  .
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η τύχη μας, και των παιδιών μας είναι στα χέρια  μας,και σε κανενός άλλου ,κανένας δεν πρόκειται  να  μας βοηθήσει εάν εμείς πρώτα δεν βοηθήσουμε τον εαυτό μας .
Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στα μεγάλα ψέματα αυτής της κυβέρνησης ,και επιτελούς πρέπει να γίνουμε πιο αποφασιστικοί.

ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.τηλ.6974583059

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more