Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθη 54χρονος, σε αγροτεμάχιο του οποίου εντοπίστηκε πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνη




Βρέθηκαν κρυμμένες δίπλα από αυτοσχέδια κατασκευή διαμονής σκύλου, που τον χρησιμοποιούσε για τη φύλαξη του χώρου

Επιπλέον εντοπίστηκαν και ποσότητες κάνναβης που ήταν κρυμμένες μέσα σε περιστερώνα που υπήρχε στο ίδιο αγροτεμάχιο

Οι στοχευμένες και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (19 Οκτωβρίου 2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 54χρονος ημεδαπός, για κατοχή σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε ο 54χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 768 γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένες δίπλα από αυτοσχέδια κατασκευή διαμονής σκύλου, που τον χρησιμοποιούσε για τη φύλαξη του χώρου.
Επιπλέον εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 323 γραμμαρίων, οι οποίες βρέθηκαν μέσα σε περιστερώνα που χρησιμοποιούσε και είχε εγκαταστήσει σε χώρο του αγροτεμαχίου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 77 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 6,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more