Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΝΕΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΣΙΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Ο υποψήφιος για την αρχηγία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Καμίνης,  επισκέφτηκε την Έδεσσα στο πλαίσιο των εκλογών του κόμματος.
Το ΠΑΣΟΚ έγινε Δημοκρατική Συμπαράταξη μετά την αποτυχία του στις τελευταίες εκλογές, και  επιστρέφει για να ζητήσει τη ψήφο των Ελλήνων πολιτών σαν να μη κυβέρνησε ποτέ.  Εμφανιζόμενοι με άλλο μανδύα,  ζητάνε ξανά την ψήφο του Έλληνα!

Εξήγησε ο κ. Καμίνης πως η κρίση έφερε τα μνημόνια, λες και η κρίση ήρθε ουρανοκατέβατη, ξέχασε πως το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε μέχρι και το 2014, μαζί με τη Ν.Δ την τελευταία φορά. Ξέχασε να μας πει σε τι ποσοστό ευθύνεται για την κατάσταση που βιώνει η χώρα.
Ονειρεύεται ο κ. Καμίνης κάτι μεγάλο, αφού αντλήσουν ποσοστά από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α-- όπως άλλωστε το ομολόγησε και στην ομιλία του--  μετά θα καταργήσουν τους διορισμούς που γίνονται για ψηφοθηρικούς λόγους. Ξέχασε να μας πει, όμως, ότι το ΠΑΣΟΚ  εγκαινίασε αυτούς  τους διορισμούς για ψηφοθηρικούς λόγους και εφάρμοσε τα μέγιστα  όσο ήταν  κυβέρνηση.
Σαν δήμαρχος Αθηναίων, παραπονέθηκε πως ερημώνουν τα σχολεία στο κέντρο των Αθηνών, δεν αναζήτησε τους λόγους όμως ή απλά στρουθοκαμηλίζει. Οι περισσότεροι που πέρασαν από το κέντρο, μεταξύ αυτών και εγώ, δηλώνουμε πως, σε ορισμένες περιοχές υπάρχει άβατο, ειδικά το βράδυ.

Μας εξήγησε πως  η Ελλάδα χωρίς σταθερό και σοβαρό φορολογικό σύστημα δεν πρόκειται να προσελκύσει επενδυτές, χαρακτήρισε το ΣΥ.ΡΙΖ.Α συντηρητική παράταξη, μίλησε για δικαιοσύνη και αξιοκρατία, θα καταργήσει τη σπατάλη για να εξοικονομήσει  χρήματα, θέλει να σπάσει το άγονο.  Τη  χρεοκοπία την απέδωσε στο  ότι  η  χώρα  δεν παράγει, αλλά μόνο καταναλώνει. Έτσι είναι, αλλά ποιος φταίει γι αυτό δεν μας είπε.
 Παραπονέθηκε για τη νεολαία που φεύγει στο εξωτερικό,  για το γεγονός ότι τα νέα παιδιά δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική, δεν έχουν όραμα, και για το ότι  οι μεγαλύτεροι βουλώνουν τα αφτιά τους στην πολιτική.  
 Για όλα αυτά, κ. Καμίνη,  φταίνε  και  οι παρατάξεις που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα. Επιτέλους,  θα βρεθεί κάποιος σ αυτή τη χώρα να αναλάβει  ευθύνες;  Ο κόσμος έχει κουραστεί και τα περιθώρια έχουν στενέψει.   
Μας είπε, τώρα που το ΠΑΣΟΚ έγινε Δημοκρατική Συμπαράταξη θα τα αλλάξει όλα.
 Ήρθε, τα είπε, και έφυγε,  δε δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους ο κ. Καμίνης.

Τι γίνεται με τα 180 εκατομμύρια περίπου, που  έβαλε στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών το ΠΑΣΟΚ από τα θαλασσοδάνεια; Πως θα τα ξεχρεώσει; Και που πήγαν αυτά τα χρήματα; Τόσα χρόνια τάξη στα οικονομικά του δεν μπόρεσε να βάλει, τι μπορεί να προσφέρει άλλο αυτή η παράταξη;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more