Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Έδεσσα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΓΗ  ΤΟΥ  ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ  ΧΏΡΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΉ

ΓΡΆΦΕΙ  Η  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ  ΣΊΣΚΟΥ  ΕΛΙΣΣΆΒΕΤ


Μεγαλειώδης εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στους καταρράκτες της Έδεσσας από το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Κεντρικό σύνθημα η Ελληνικότητα της Μακεδονίας και η προπαγάνδα των Σκοπίων  που καπηλεύεται την Ελληνική ιστορία.
Στο  κατάμεστο κέντρο των καταρρακτών από οπαδούς της Χρυσής Αυγής, παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές όλα όσα αφορούν το  Μακεδονικό.
Σταχυολογήσαμε από τις ομιλίες της εκδήλωσης και σας τα παρουσιάζουμε ː
Στην σχετική ιστορική αναδρομή αναφέρθηκε πως, το πρόβλημα προέκυψε από το κομιτάτο  και υποστηρίχθηκε από τον Ιωσήφ Μπρος Τίτο της τότε Γιουγκοσλαβίας και τον Ιωσήφ Στάλιν της Ρωσίας. Πριν  το 1941  οι χάρτες ονομάζουν την περιοχή ως Βαρντάρσκα, δηλαδή γη του ανέμου Βαρδάρη. Απώτερος σκοπός ήταν η κατάληψη της Μακεδονίας μας από τους Βουλγάρους  και η έξοδος στη θερμή θάλασσα του Αιγαίου μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Οι Σκοπιανοί κοροϊδεύουν τους πάντες και τους εαυτούς τους, όταν διδάσκουν πως οι ίδιοι είναι γνήσιοι  απόγονοι των Αρχαίων Μακεδόνων, αφού η παρουσία τους στην περιοχή χρονολογείται  αρκετούς αιώνες  αργότερα.
 Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση συμφώνησαν πως, η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα Μακεδονία. Χαρακτήρισαν προσωρινή παύση τη μικρασιατική καταστροφή.
Οι ομιλητές  διαμήνυσαν προς κάθε κατεύθυνση πως, πρώτο μέλημά τους είναι να απελευθερώσουν την Ελλάδα από τους  λαθροεισβολείς,  μετά από την οικονομική κατοχή των διεθνών τοκογλύφων και, στη συνέχεια  σειρά έχουν οι  σκλαβωμένες πατρίδες του Ελληνισμού ( Πόντος, Μικρασία, Β. Ηπειρος )
Ο  ευρωβουλευτής στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός αποκάλυψε κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό. Το έτος 1992-- τότε υπηρετούσε στη Νάουσα-- ο στρατός ήταν έτοιμος να εισβάλει με σχέδιο για το εν λόγω θέμα, αλλά η τότε πολιτική ηγεσία, κατώτερη των περιστάσεων, είπε το αμίμητο  ΄΄σε δέκα χρόνια το όνομα Μακεδονία θα έχει ξεχαστεί.΄΄
Ποιος μας είπε πως η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, μήπως θα πρέπει να αποδείξουμε το αυτονόητο.  Όπου και να σκάψεις, από τη Μοσχόπολη της Βορείου Ηπείρου μέχρι  και το Μοναστήρι, βρίσκεις μνημεία με Ελληνική γραφή. Δυστυχώς σήμερα ώρα με την ώρα χάνεται η Ελληνική συνείδηση στο βωμό της παγκοσμιοποίησης.

ΑΦΟΎ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΆΡΑ ΚΆΘΕ ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΛΈΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΑΥΤΟΔΊΚΑΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ.
Επίσης αναφέρθηκαν τα σημαντικά λόγια του Παύλου Μελά ː « Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία η Μακεδονία θα μας σώσει ».
Από το 2009 που έγινε η τελευταία εκδήλωση με το ίδιο θέμα στην Έδεσσα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι αγώνες δεν είναι μόνο μέσα στη βουλή αλλά στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και στις πλατείες, μέχρι που η Ελλάδα να ανήκει  στους Έλληνες.
Οι φυλακές και οι διώξεις που υπέστησαν οι βουλευτές  του κινήματος είναι επειδή ανέβηκαν τα ποσοστά τους.
Κανένας συμβιβασμός στα Εθνικά  ζητήματα. Ο μεγαλύτερος εχθρός του έθνους είναι εντός των τειχών και αφορά τους κυβερνώντες. Τους φοβίζει το γεγονός ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους που βάζουν πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον το καλό της πατρίδας, το κοινό καλό, το καλό της ορθοδοξίας. Δεν τους καλούν τα Μ.Ε, επειδή η Ελληνική ψυχή που ξεχειλίζει φοβούνται μήπως παρασύρει  Έλληνες και ανεβούν τα ποσοστά, και αν κυριαρχήσει θα γίνει πραγματικός έλεγχος πως έφτασε η χώρα στο χείλος του γκρεμού και κάποιοι θα πληρώσουν όπως αρμόζει.
 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ  ΛΑΓΟΣ  μεταξύ άλλων είπε ː « Ο Παρασκευόπουλος έβγαλε τους κακοποιούς από τη φυλακή και τους έστειλε στα σπίτια μας.
 Μπήκαμε φυλακή, υπήρξαν νεκροί, υπάρχουν διώξεις, μας κυνηγάνε μα δε θα κάνουμε πίσω, θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση και τη νίκη. Μας έχουν κόψει την κομματική επιχορήγηση, επειδή εμείς τα μοιράζουμε σε Έλληνες  που τα έχουν ανάγκη. Ζητήσαμε ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου και στη βουλή την αρνήθηκαν. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτα, ή θα τελειώσουμε ή θα κερδίσουμε. Ο αγώνας δεν είναι για κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αλλά για να πάρει μεγάλα ποσοστά η Χ.Α και να κυβερνήσει. Ο αγώνας μας είναι σκληρός αλλά συνάμα και υπέροχος. Είμαστε υπερήφανοι αφού μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια. Ο Ελληνικός λαός δεν επαιτεί, δεν είναι ζητιάνος, ούτε ζητάει να του χαρίσουν 200 ευρώ, απαιτεί αυτά που δικαιούται και αυτά θα του τα δώσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική. Ζήτω η Νίκη ».
Η εκδήλωση τελείωση αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι, σε στάση προσοχής, είπαν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more